Новите сили на завладяната държава не искат редовно правителство с

...
Новите сили на завладяната държава не искат редовно правителство с
Коментари Харесай

Димитър Найденов: Новите сили на завладяната държава не искат редовно правителство с втория мандат

Новите сили на превзетата страна не желаят постоянно държавно управление с втория мандат. Това написа във Фейсбук националният представител от обединяването „ Продължаваме промяната-Демократична България “ Димитър Найденов .

Повод за думите му бе конференцията на Радостин Василев, който съобщи, че напуща парламентарната група на ПП-ДБ и разгласи някогашните си сътрудници в изменничество. с фрагменти от Националния съвет на обединението, на които се чуват изявления на Кирил Петков, Асен Василев и Христо Иванов. Според Василев водачите на обединяването се пробват да заблудят народа , че не са в коалиция с ГЕРБ.

Димитър Найденов от своя страна направи прогноза, че офанзивите против ПП-ДБ ще зачестяват още повече, защото ще се направи всичко допустимо България да отиде на нови избори , което да задълбочи политическата рецесия . Публикуваме цялостния му коментар без редакторска интервенция:

„ Записи, убийства, изменничества. Изплуват още веднъж имена на мутри от 90-те.

Ще става и по-грозно, тъй като до момента в който в Народното събрание се опитваме да разграждаме модела на превзетата ни страна, в това време се води война за преодоляването ѝ от вътрешната страна, от нови босове.

Старите дългогодишни фактори са в ступор и работят безредно. Вече не харесват превзетата страна, тъй като различен я завладява и обръща против тях.

Новите сили на превзетата страна не желаят постоянно държавно управление с втория мандат. Те желаят нови избори, изчезнал парламент и продължаваща политическа рецесия.

Защото постоянно държавно управление в този момент би осигурило живот на Народното събрание, задоволително дълъг да организира дълбока правосъдна промяна, която те не желаят.

Не би трябвало да им позволим да ни спрат. “

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР