Новите серийни автомобили на възродената съветска марка трябва да се

...
Новите серийни автомобили на възродената съветска марка трябва да се
Коментари Харесай

Новият Москвич: Вижте как ще се казват и изглеждат колите на възкръсналата легенда СНИМКИ

Новите серийни коли на възродената руска марка би трябвало да се появят до края на 2022 година - такава е формалната информация от предприятието " Москвич ", което до скоро се споделяше " Рено Русия ". Както е известно, новите москвичи няма да са префасонирани кросоувъри на Renault, които до в този момент бяха производство в завода.

По думите на ръководителя на съветското министерство на индустрията и търговията Денис Мантуров новият модел ще бъде създаван дружно с китайски сътрудници.

Засега публични профили в обществените мрежи на новообразуваната автомобилна марканяма. Но, естествено, запалянковци не престават да поддържат страници, отдадени на Москвич ите от времената на Съюз на съветските социалистически републики, както и да основават нови. Една от тези групи е групата на марката Москвия ВКонтакте на SMM-агенцията Double.

В очакване на публични изказвания, основателите на групата оферират да поразмишляваме по какъв начин може да наподобява външността на новите модели: като претенденти за попадане на конвейера в Москва са посочени китайските седан BYD F3 и двойката електрически хчебеци - BYD e2 и JAC iEV7S.

Последният претендент наподобява малко по-реалистичен от останалите. Във възраждането на марката Москвич взе участие и КАМАЗ, който би трябвало да показа своите контакти, а от китайските компании съветският производител си сътрудничи точно с JAC.

Трябва да се означи че iEV7S се продава в Русия в истинския си тип, само че за него изобщо не може да се приказва като за на ниска цена електрически автомобил: след дебюта си през 2020 година цената му бе 2 299 000 (около 80 000 лева). Що се отнася до цените на новите москвичи, към този момент са налични единствено цените от 2001 година, като по знамение оживели на остарелия уебсайт на АЗЛК.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР