Новите потребители на X ще трябва да плащат, за да

...
Новите потребители на X ще трябва да плащат, за да
Коментари Харесай

Новите потребители на X да плащат, за да постват, планира Мъск

Новите консуматори на X ще би трябвало да заплащат, с цел да могат да разгласяват в обществената мрежа.

Това е новата концепция на Илон Мъск за битка с ботовете в платформата.

" За жал, дребна такса за достъп на нови консуматори до функционалността за писане е единственият метод да спрем ордата от ботове ", написа той в своя акаунт в X.

Според милиардера заради изкуствения разсъдък и тролските заводи тестванията, които ревизират дали е налице бот или същински човек, са към този момент неефективни.

В отговор на различен консуматор Мъск прибавя:

" Това ще е единствено за нови консуматори. Те ще могат да пишат без такса след 3 месеца. "

С това X ще стане първата всеобща обществена мрежа, която изисква заплащане от нови консуматори за базовите си функционалности.

Идеята бе тествана за малко още през октомври 2023 година - новите консуматори в Нова Зеландия и Филипините трябваше да заплащат по $ на месец, в случай че не желаят единствено да четат обществената мрежа.

Ако тази концепция стане всеобща, по всяка възможност ще докара до още по-голям спад на потребителите на някогашния Twitter. За последната година те понижиха с 18 млн. души. Разбира се, изцяло е допустимо това да е поредна " хрумка " на Мъск, която в никакъв случай да не се трансформира в действителност.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР