Новите попълнения на пазарджишкия бадминтон клуб - сестрите Стефани и

...
Новите попълнения на пазарджишкия бадминтон клуб - сестрите Стефани и
Коментари Харесай

Стефани и Габриела Стоева пратиха България на 1/4-финал

Новите попълнения на пазарджишкия бадминтон клуб - сестрите Стефани и Габриела Стоеви, започнаха по отличен метод представянето си в националния тим на европейското отборно състезание по бадминтон в Казан (Русия).

Дамите на България имат към този момент две победи в група 5 след триумфи над Франция и Гренландия.
Българският тим се наложи на първо време над един от най-трудните противници - Франция с 3:2 срещи.

С главен принос за успеха бяха Стефани и Габриела Стоеви, като Стефани взе срещата си на единично с 2:0, а на двойки със сестра си Габриела бяха безкомпромисни за 2:0 гейма. По този метод българките затвориха срещата с 3:2, тъй като по-рано общият резултат бе 2:2, с победа на Линда Зачери и Стефани на единично.

В последвалия втори мач националките разгромиха Гренландия с 5:0 и на процедура си осигуриха място на четвъртфиналите.

 В мачовете на сингъл Линда Зечири победи Сара Якобсен с 21:12, 21:5 за 19 минути, Мария Мицова завоюва елементарно против Селия Расмусен с 21:10, 21:10 за 23 минути, а Мария Делчева разруши Нина Хьог с 21:7, 21:8 за 16 минути. 

На двойки Стефани Стоева и Габриела Стоева завоюваха след единствено 18 минути против Сара Якобсен и Селия Расмусен с 21:5, 21:4, а Мицова и Попстойкова разгромиха Милка Брьонлунд и Нина Хьог с 21:7, 21:2 за 17 минути.

България е отпред в класирането с две победи от два мача. В последния си дуел от групата през днешния ден българките ще играят против Беларус.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР