Новите патрулни автомобили, с които само преди една година беше

...
Новите патрулни автомобили, с които само преди една година беше
Коментари Харесай

Новите полицейски патрулки се разпадат

Новите патрулни коли, с които единствено преди една година беше оборудвана родната полиция, започнаха да се разпадат. За това алармира четец на Марица.бг.

Като доказателство той ни изпрати и фотоси, на които се вижда, че светлоотразителните стикери, залепени на вратите на полицейска кола в Пловдив, към този момент са почнали да се отлепват.

„ Всичката ни работа е такава – хвърляме пари сякаш за хубави неща, а не следим какво е качеството. Дано тези патрулки да са в гаранция, с цел да ги оправят навреме. Иначе ще ни се смеят освен гостите за Европредседателството, ами по целия свят “, твърди нашият четец.



Припомняме, че в средата на януари 2017 година Министерство на вътрешните работи обезпечи за пътна полиция и районните ръководства в страната 278 ĸoли " Kиa ", които бяха чacт oт oбщecтвeнa пopъчĸa зa 27 милиoнa лeвa зa oбнoвявaнe нa aвтoпapĸa нa вътрешното ведомство.

Плановете на Министерство на вътрешните работи бяха да се закупят общо 1000 нови автомобила. Освен с " Kиa мoтopc Бългapия ", министерството има подписано рамково съглашение по публичната поръчка още с доставчиците на коли от " Coфия Фpaнc ayтo ", " Eypaтeĸ ".

Не е ясно обаче друга компания ли е оборудвала полицейските коли и кой е лепил светлоотразителните стикери.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР