Новите модели на марката vivo – и вече са достъпни

...
Новите модели на марката vivo – и вече са достъпни
Коментари Харесай

Смартфоните, които си променят цвета - новите модели на vivo вече са във Vivacom

Новите модели на марката vivo – и към този момент са налични в мрежата на Vivacom, както във физическите магазини на оператора, по този начин и онлайн. Смартфоните се оферират на налични цени - от 7.98 лв. на месец на погашение за 24 месеца с проект Unlimited MAX за модел Y35 и 21.98 лв. на месец на погашение за 24 месеца с проект Unlimited MAX – за X80 Lite 5G.

И двете устройства дават отговор на стандартите за пълноценно цифрово преживяване. Eлегантният дизайн на корпуса е съпроводен от специфична технология за смяна на цвета. Благодарение на издръжливата батерия, Y35 и X80 Lite 5G обезпечават освен отлична продуктивност, само че и висока енергийна успеваемост, в крайник с динамичния метод на живот. С помощта на умната система от камери и интелигентната технология за обработка на изображения, потребителите могат да вършат идеални фрагменти денем и нощта.


vivo Y35 е със 6.58 ” FHD+ LCD екран и 90Hz периодичност на освежаване, което подсигурява безупречно възпроизвеждане. Смартфонът разполага и със специфичен режим за отбрана на очите. Моделът се отличава с минималистичен дизайн и особено AG покритие, което предотвратява появяването на неприятни отражения и оставането на отпечатъци по корпуса. Има вградени непряк датчик за пръстови отпечатъци и за лицево различаване. Основната камера е 50 MP. Има още 2МР макро камера и 2МР камера за боке резултат. Нощният режим оказва помощ за снимането на незабравими мигове даже и при слаба осветеност. Устройството се зарежда от 8-ядрен Snapdragon 680 процесор (4 x 2.40GHz + 4 x 1.90GHz) и е с издръжлива батерия от 5000 mAh. Предлага се в цветовете Starlit Blue и Dawn Gold.

vivo X80 Lite 5G е с 6.44 ” FHD+ АМOLED екран с висока резолюция и 90Hz периодичност на освежаване за безпрепятствено възпроизвеждане. Класическият дизайн е емфатичен от 2.5D извивки в златист и черен цвят. Благодарение на документа IP54, устройството е предпазено от прахуляк и фини частици. 64MP ултра сензитивната тройна камера на X80 Lite 5G са в положение да уловят всеки момент. Моделът разполага и с хибридната стабилизация – изображенията ще бъдат ясни до най-малкия подробност, без значение дали фрагментите са снимани денем, или нощта. vivo X80 Lite 5G се зарежда от 8-ядрен MediaTek Dimensity 900 процесор (2 x 2.40GHz + 6 x 2.00GHz), осигуряващ гладка и безпроблемна продължителна работа. Батерията от 4500 mAh дава обещание устойчивост през целия ден. Предлага се в цветовете Sunrise Gold и Diamond Black.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР