Новите микросистеми от серията HC на Panasonic ще изпълнят ежедневието

...
Новите микросистеми от серията HC на Panasonic ще изпълнят ежедневието
Коментари Харесай

Новите свързани и гласово управляеми Hi-Fi системи на Panasonic, идеални за модерния начин на живот

Новите микросистеми от серията HC на Panasonic ще изпълнят всекидневието ви с вълнуващи музикални преживявания

Panasonic показа нови модели от серията микросистеми HC, с които затвърдява лидерската си позиция на европейския пазар за Hi-Fi микросистеми. Водещият модел SC-HC2020 с вграден Гугъл Chromecast и другите модели (SC-HC300 и SC-HC200) са поместени в компактни тела, хармонизиращи със актуалния моден интериор, и възпроизвеждащи извънредно първокласен тон, макар компактните си размери.

Свързване с повече музикални услуги чрез Гугъл Chromecast
Благодарение на вградения Гугъл Chromecast, SC-HC2020 ви дава опция да слушате музика освен от CD и радио, само че ви дава достъп и до извънредно необятен набор от музикални услуги посредством приложения като Spotify, Гугъл Play Music, TuneIn Radio и Deezer. Можете с лекост да предавате поточно обичаната си музикална услуга или подкаст от смарт телефон или друго мобилно устройство. Постигнато е извънредно качествено звучене, каквото самите реализатори биха желали да бъде, защото вграденият Chromecast обезпечава поточно предаване непосредствено от облака и предлага съгласуемост с източници на тон с висока резолюция.

Функцията за синхронизиране в няколко стаи ви разрешава да възпроизвеждате една и съща ария по едно и също време с няколко съвместими високоговорителя из цялата къща. Също по този начин, SC-HC2020 ви дава опция да употребявате телефона си, до момента в който слушате музика. Можете да отговорите на телефонно позвъняване или да изпратите текстово известие, без да прекъсвате музиката, която се възпроизвежда на високоговорителите и без да изтощавате батерията на телефона си.

Възможност за ръководство с гласови команди
В композиция с високоговорител, поддържащ Гугъл Assistant, SC-HC2020 може да бъде ръководена с гласови команди чрез безжичния високоговорител Panasonic SC-GA10, който беше сполучливо показан на ревюто IFA 2017 и от началото на тази година се предлага в Европа. Използвайте гласови команди посредством микрофона, вграден в SC-GA10, да възпроизвеждате елементарно подкастове и поточно излъчени данни от услуги, като Гугъл Play Music и Spotify, от SC-HC2020.

Компактен дизайн и впечатляващо качество звука
Режимът за стенен монтаж на SC-HC2020 усъвършенства звученето, когато системата е инсталирана на стена. При стенен монтаж има по-малко трудности за реверберацията, с помощта на по-високата позиция на високоговорителите. Също по този начин, звуковото качество се трансформира заради близостта на задната стена. Режимът за стенен монтаж усъвършенства възпроизвеждания тон посредством цифрова обработка на сигналите и подобаващи тон-корекции, с цел да обезпечи дейно изпълване на помещението с допустимо най-хубавия тон.

8-сантиметровите широколентови представители, вградени в компактното тяло на SC-HC2020, обезпечават извънредно музикално преживяване с същински Hi-Fi тон в цялата стая. Те са допълнени от неповторимия закривен акустичен порт, наименуван Twisted Acoustic Port, който усилва резонансите, с цел да се възпроизвежда по-дълбок и мощен бас - извънредно впечатляващ за толкоз стилен високоговорител. SC-HC300 и SC-HC200 употребяват 8-сантиметрови широколентови представители за възпроизвеждане на чист тон без изкривявания, от фино и стилно тяло.

Изчистеният и стилен дизайн, присъщ за всички нови модели микросистеми от серията HC (SC-HC2020, SC-HC300 и SC-HC200), се съчетава с интериора на всяка стаята и се вписва съвършено във вашия метод на живот, предоставяйки най-хубавото Hi-Fi звуково преживяване.

Bluetooth връзката е водеща
Със SC-HC300 и SC-HC200 се възпроизвежда CD и радио, а също по този начин и други музикални източници посредством Bluetooth връзка. Освен това SC-HC300 е оборудвана с функционалност за автоматизирано възпроизвеждане чрез AUX входа, която дава опция да се слуша музика от разнообразни източници. Достатъчно е да се свърже аудио устройство или устройство за поточно предаване на данни, като Chromecast Audio, към AUX-IN входа. Дори в случай че SC-HC300 е изключена, аудио сигналът от устройството ще бъде разпознат, микросистемата ще се включи автоматизирано и ще стартира да възпроизвежда музиката, подавана към AUX входа.

SC-HC300 и SC-HC200 ще разрешат на всеки да се наслаждения на разнообразна музика, високо качество на звука и отлична съгласуваност.

Технически характерности на микросистемите от серията HC:

Основни характерности на SC-HC2020

Висококачествен тон
● Изходна мощ 40 W (RMS)
● Дигитален усилвател LincsD-Amp от 3-то потомство
● Два 8cm широколентови представителя
● Два извити акустични врата Twisted Acoustic Port
● Функция D. Bass
● Режим за стенен монтаж
● Технология Bluetooth Re-Master

Интелигентни функционалности
● Вграден Chromecast
● Bluetooth и Wi-Fi съгласуваност
● 5 бутона за авансово заложени настройки
● FM радио / DAB+
● RDS система за радиоданни
● Приложение Panasonic Music Control (iOS / Android)

Дизайн
● Възможност за стенен монтаж
● Текстилна мрежа
● Тънък и моден дизайн

Основни характерности на SC-HC300

Висококачествен тон
● Изходна мощ 20W (RMS)
● 2-канален цифров усилвател (LincsD-Amp)
● Два 8cm широколентови представителя
● Силен магнит
● Функция D. Bass
● Звуков режим за тримерен тон
● Технология Bluetooth Re-Master

Интелигентни функционалности
● Bluetooth съгласуваност
● FM радио / DAB+ (само при SC-HC302)
● RDS система за радиоданни
● Автоматично възпроизвеждане от AUX-IN вход

Дизайн
● Възможност за стенен монтаж
● Перфорирана мрежа
● Тънък и моден дизайн

Основни характерности на SC-HC200

Висококачествен тон
● Изходна мощ 20W (RMS)
● Два 8cm широколентови представителя
● Функция D. Bass
● Звуков режим за тримерен тон
● Технология Bluetooth Re-Master

Интелигентни функционалности
● Bluetooth съгласуваност
● FM радио
● RDS система за радиоданни

Дизайн
● Елегантен и стилен дизайн

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР