Новите метеорологични карти показват точната дата, когато части от Обединеното

...
Новите метеорологични карти показват точната дата, когато части от Обединеното
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Новите снежни карти показват точната дата, когато 8 инча ще покрият части от Великобритания

Новите метеорологични карти демонстрират точната дата, когато елементи от Обединеното кралство ще бъдат покрити с до осем инча сняг, до момента в който температурите падат до нула равнища.

По-голямата част от Шотландия и елементи от Северна Англия се чака да бъдат покрити със сняг през първия уикенд на април, защото пролетта стартира с студен интервал. Картите от WXCharts демонстрират вероятността от сняг в региони, в това число Инвърнес, Абърдийн, Единбург и региона на Дъмфрис и Галоуей.

Части от Йоркшир също могат да претърпят малко снеговалеж на 7 април, съгласно службата за прогнозиране на времето. Възможни са до осем инча сняг, изключително в Хайлендс. В южните елементи на Шотландия също ще вали сняг, само че единствено до пет инча, съгласно WXCharts. Очаква се сняг да вали и на 4 април, като картите демонстрират лилаво леке ​​в Шотландия и Северна идната седмица, до момента в който милиони ще бъдат изправени пред мразовит гърмеж.

Снежният сняг в четвъртък ще бъде най-силен към Инвърнес и Хайлендс, съгласно картата, докат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР