Новите метеорологични карти показват, че британците най-накрая ще могат да

...
Новите метеорологични карти показват, че британците най-накрая ще могат да
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Точната дата, на която британците най-накрая ще се насладят на пролетно слънце и дългоочакваните максимални температури от 16C

Новите метеорологични карти демонстрират, че британците най-сетне ще могат да се насладят на пролетта - когато слънцето от 16C се задава.

Великден Уикендът до момента беше отпаднал за мнозина и през днешния ден се чака да бъде още едно мокро и прохладно събитие за мнозина. Няколко предизвестия и сигнали за наводнения са в действие, изключително в Южна Англия, защото невисок диапазон на налягане се придвижва на север през днешния ден. Дъждът ще бъде най-силен в локалните графства и елементи от Голям Лондон този следобяд.

Но синоптиците чакат внезапна смяна във времето тази седмица и до петък живакът се чака да доближи 16C в Голям Лондон и близките региони. Графиките на WX, оповестени от Metdesk, демонстрират пика от 16C в петък и 15C в няколко области в Обединеното кралство, по-специално Норфолк и Линкълншър и елементи от Мидландс.

Карта, издадена от Met Office, го демонстрира евентуално ще бъде 14C в петък на север до Рипон, Северен Йоркшир. Тези върхове са в ослепителен контрастност със съботните 0,6C в Херефордшир и 1C...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР