Новите кадри на столичния кмет Васил Терзиев масово са познати

...
Новите кадри на столичния кмет Васил Терзиев масово са познати
Коментари Харесай

Васил Терзиев върна скандален шеф, уволнен от Фандъкова

" Новите фрагменти на столичния кмет Васил Терзиев всеобщо са познати лица, уволнени от Йорданка Фандъкова. Това съобщи столичният общински консултант от ГЕРБ/СДС Георги Георгиев, който бе ръководител на Столичния общински съвет (СОС) в предходния мандат.

" Изключително сме обезпокоени от новото предопределение на кмета Терзиев - уволнения от госпожа Фандъкова някогашен към този момент шеф на завода за боклуци - Николай Савов

Този човек е уволнен по отношение на драматичен случай със смъртен случай под негово управление. Загинал е служащ в завода за боклуци, ден по-късно подаде оставка и зам.-кметът по екология.

Същият човек е наказан от Върховен касационен съд по отношение на друга повреда в " Кремиковци " с трима починали и над 20 ранени. Тоест в две ръководени от него предприятия има 4 смъртни случая ", добави още Георгиев.

" Васил Терзиев няма екипа, за който е приказвал. Вероятно кметът е бил измамен, не упрекваме него, би трябвало да се ревизира кой го е предложил, с цел да е ясно по какъв начин хора, които са уволнени поради смъртни случаи, се връщат на бял кон в Столична община.

Това ли са новите стандарти, това ли е квалифицираният екип? Уволнени фрагменти на Фандъкова да бъдат връщани през парадния вход ", съобщи Георгиев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР