Новите и вече утвърдени предложения на пазара при виното, бирите

...
Новите и вече утвърдени предложения на пазара при виното, бирите
Коментари Харесай

Wine & Spirits Show 2022: Какво ново при виното, бирата и алкохолните напитки

Новите и към този момент одобрени оферти на пазара при виното, бирите и коктейлите - това ще могат да видят посетителите на всеобхватно интернационално ревю за питиета Wine & Spirits Show 2022. То ще се случи за повторно от 7 до 9 април в зали 5 и 6 на Интер Експо Център София. Изложението е взаимна продукция на DiVino и Интер Експо Център събира производители, вносители, търговци и дистрибутори на вино, бира и коктейли, а също и на водка, уиски, коняк, джин, ром, анасонови питиета и други качествени алкохолни дестилати - както артикули на промишлеността, по този начин и крафт питиета и артикули от примиум сегмента. Силно е наличието на български производители, само че разнообразието от импорт също е несметно.

Целта на събитието е да притегля действителни бизнес клиенти: дистрибутори, ресторантьори, хотелиери, бармани, сомелиери - в резюме експертите в този просторен отрасъл.

Освен за бизнеса обаче, ревюто е привлекателно и за всички фенове и ценители на качествените питиета хора с интерес към света и хора с добър усет. Повечето от напитките могат да бъдат дегустирани и дискутирани на щандовете на изложителите, има опция и за осъществяване и на директни продажби. Полезна както за бизнес посетителите, по този начин и за феновете е спомагателната, достъп до които дава входният билет, само че е нужна и предварителна регистрация. Освен това в изложбената зала ще има и самостоятелен гурме ъгъл с подбрани качествени деликатеси, зехтини, кафе, шоколад. Отвън пък посетителите ще разполагат със Street Food парк - с разнообразна храна.Wine & Spirits Show е въодушевено от огромните и известни интернационалните изложби в тази област и има упоритостта да се трансформира в най-голямото сходно събитие, обединител на сектора,не единствено в България, а и в региона на Балканите. Стремежът на уредниците от Интер Експо Център и DiVino е да основат професионална атмосфера за представителите на бизнеса - изложители и клиенти, както и забавно и потребно прекарване за всички останали гости.
Свързани публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР