Новите членове на Управителния съвет и на Надзорния съвет на

...
Новите членове на Управителния съвет и на Надзорния съвет на
Коментари Харесай

Петков представи новите в управлението на ББР

Новите членове на Управителния съвет и на Надзорния съвет на Българската банка за развиване бяха публично показани на работещите във финансовата институция персонално от икономическия министър Кирил Петков, оповестиха от отрасловото министерство.

В надзора влизат Валентин Михов и Васил Щонов, а в УС - Владимир Георгиев, Цанко Арабаджиев и Крум Георгиев.

Още от първите си дни като стопански министър, Кирил Петков разгласи, че ББР досега е работила в полза на няколко огромни клиента, които са получили многомилионни заеми – въпреки задачата на държавната банка публично да е поддръжка за дребния бизнес.

Така от надзора излязоха Велина Бурска и Митко Симеонов. Рокадата не мина без кавги и замяна на обвинявания, само че в последна сметка беше утвърдена от Българска народна банка.

Днес Петков акцентира, че ББР към този момент ще се концентрира върху дребния и междинен бизнес: „ Банката ще поддържа стартъпи и предприятия с новаторски планове “.

Премиерът и представители на Сдружението на общините разискват идните избори Минеков: Посегнали са на Левски, с цел да усвоят пари Сигнал за злоупотреби: Свързани с едно лице НПО-та получавали финансиране Скандални публични поръчки и в системата на правораздаването Официално: Смениха шефката на Агенцията по вписванията Министърът на финансите назначи инспекция в АДФИ Отчетът на служебния кабинет: Хаос, систематичен хаос и липса на правила (ОБЗОР) Скоро ще има кадрови промени и в Агенцията по вписванията Петков: Разпоредих всички приключени язовири да влязат в употреба Доц. Стойчо Кацаров: Здравната система и без Коронавирус се нуждае от смяна
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР