Новите безжични слушалки на Huawei – FreeBuds 5i, вече са

...
Новите безжични слушалки на Huawei – FreeBuds 5i, вече са
Коментари Харесай

С FreeBuds 5i Huawei предлага на българския пазар комфорт и True Wireless Stereo на цена под 200 лева - Технологии

Новите безжични слушалки на Huawei – FreeBuds 5i, към този момент са на българския пазар и оферират високо качество на звука с True Wireless Stereo (TWS), съвременен жанр и комфортни функционалности, на целесъобразна цена от 189 лв.. Те носят още присъщите за серията FreeBuds интензивно шумопотискане (ANC), с голям брой разнообразни ANC и EQ режими, като Dual Device Connection за по едно и също време свързване и елементарно превключване сред две устройства и операционни системи.

Стилен, удобен и подсъзнателен дизайн за трендсетъри
Кутийката за зареждане на HUAWEI FreeBuds 5i е решена в изчистен дизайн, наподобяващ овално речно камъче с текстурирана повърхнина, пресъздадена посредством техники за мастилено впръскване. Налице е избор от три съществени цвята – Isle Blue, Nebula Black и Ceramic White.

Дизайнът е мощно олекотен до 4.9g1, което ги прави комфортни за носене за по-продължително време. Самата слушалка е с дължина 29мм, което е съкращаване със 7мм спрямо предшестващия модел FreeBuds 4i. Така новият модел е още по-универсален и комфортен за разнообразни форми на ухото.



Впечатляващ тон, в който се потапяш
HUAWEI FreeBuds 5i са основани за слушане на тон с висока резолюция и са носители на документ за Hi-Res Audio Wireless (Hi-Res). Благодарение на мощен хардуер, положителни логаритми, LDAC™ HD audio кодеци2 и multi-EQ резултати, истинският тон се възпроизвежда на нужната висота.

Multi-EQ резултатите на HUAWEI FreeBuds 5i разрешават на слушателя свободно да настройва аудио резултатите, избирайки да вземем за пример режими Bass boost или Treble boost, съгласно характера на слушаната музика, както и съгласно самостоятелните му желания.

Отлично шумопотискане при музика и диалози
За да подсигуряват чист тон с минимална интерференция от външната среда, HUAWEI FreeBuds 5i идват с хибридна технология за шумопотискане, която надскача обичайното за in-ear дизайна пасивно блокиране на високочестотния звук. Те са екипирани с интензивно шумопотискане, основано на два микрофона и хибридна технология. Така те засичат освен външния звук, а и непотребния подобен от самия ушен канал, с което реализират оптималната дълбочина на интензивно шумопотискане до 42dB. Разполагате с три режима - Ultra, General и Cozy, с цел да адаптирате шумопотискането съгласно спецификата на мястото, на което се намирате – летище, метростанция, ресторант, офис или спокоен дом.

Телефонните диалози също са с кристално качество с помощта на функционалността AI Noise Cancellation, която разпознава и усилва гласа ви.



Богата функционалност за по-лек живот
HUAWEI FreeBuds 5i идват с голям брой функционалности за ръководство, дълъг живот на батерията и IP54 водоустойчивост, всички те ориентирани към цялостното комфортно и нехайно потребление на продукта. Двойната връзка разрешава незабелязано превключване сред ваши устройства даже с разнообразни операционни системи като смарт телефон, таблет, компютър или часовник. Така те са скъп сътрудник по едно и също време за музика, видео, телефонни диалози и конферентни срещи, където и да се намирате. Съвместими са с Android, iOS и Windows.

Животът на батерията доближава до 28 часа с изцяло заредена кутийка, а с помощта на функционалността за бързо зареждане ви трябват едвам 15 минути зареждане, с цел да си осигурите 4 часа аудио възпроизвеждане3.

Можете да ги употребявате даже като бутон за фотоси – двойно потупване по слушалката може да задейства камерата на телефона за чудесни фотоси от разстояние, без да се занимавате със селфи стикове4.

Цени и наличия
Huawei FreeBuds 5i могат да бъдат закупени от Технополис, Техномаркет, Зора, Yettel и сътрудници на дистрибутора Polycomp на целесъобразна цена от 189 лв.. Предлагат се в бяло, черно и синьо съгласно наличностите. Повече информация за продукта можете да намерите на:

-------------

1±0.2g. Действителните размери и тегло на продукта могат да варират съгласно конфигурацията и индустриалния развой.

2Hi-Res Audio Wireless документът се базира на LDAC™ HD протокол на предаване, което изисква възпроизвеждащото устройство да поддържа протокола LDAC™.

3Данните за бързо зареждане са от лабораториите на Huawei. Бързото зареждане се включва, единствено когато равнището на батерията на слушалките е ниско. Слушалките имат 4 часа живот на батерията при приблизително равнище на силата на звука, при възпроизвеждане на аудио в AAC формат, с деактивирано ANC, след зареждане в продължение на 15 минути в кутийката за зареждане с равнище на батерията над 80% или чрез кабел. Действителният живот на батерията може да зависи от силата за звука, аудио източника, интерференцията от външната среда, задействаните функционалности и навиците за приложимост.

4Функцията е налична единствено с Huawei смарт телефони и таблети с EMUI12 и нагоре, и не се поддържа от камера приложения на други производители.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР