Новините за опитите на Ливърпул да привлече нов централен бранител

...
Новините за опитите на Ливърпул да привлече нов централен бранител
Коментари Харесай

Ливърпул със запитване за централен защитник от Премиър лийг

Новините за опитите на Ливърпул да притегли нов централен защитник валят една след друга. Мърсисайдци имат период до 23:00 часа локално време в понеделник и интензивно пробват разнообразни разновидности, с които да запълнят част от празнината в тази зона, като в същото време не желаят да заплащат огромни сума за това.

Според последните информации на Острова първенците са отправили питане за централния бранител на Уест Хам Иса Диоп, който желаят да привлекат чартърен до края на сезона.

24-годишният французин бе платен от " чуковете " през 2018 година от Тулуза, когато лондончани заплатиха за него 22 милиона паунда. В началото той се представяше сносно, само че през този сезон изгуби титулярното си място и стартира едвам в три мача от Премиър лийг досега.

Според The Athletic Уест Хам ще се съгласи да пусне Диоп в Ливърпул единствено в случай че в контракта има алтернатива за наложителното му откупуване. " Чуковете " желаят за него към 20 милиона паунда, макар че единствено преди година го оценяваха на 40 милиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР