Новините от типа: Нинова размаха документ и заяви: Европа ни

...
Новините от типа: Нинова размаха документ и заяви: Европа ни
Коментари Харесай

„Нинова размаха документ“, епизод N-ти. Сагата продължава

Новините от вида: „ Нинова размаха документ и съобщи: Европа ни изпраща убийци и изнасилвачи от Сирия и Афганистан “ към този момент станаха като въздуха и водата за всяко живо същество; като българо-съветската дружба за копейките. 

Не може седмица да мине без тях. 

Нинова бори джендъра, Нинова бори престъпните бежанци, Нинова бори неприятното въодушевление в петък…

Да измислим някаква премия да ѝ дадем – нещо почетно, за „ изцяло творчество “. Нещо златно – като Оскар, и навито – като… сладоледче. Златен курнел. 

Ако би трябвало да гледаме на нещата съществено (което ни е все по-трудно, когато става дума за Ким Чен Курнел), то би трябвало да се замислим кое ни плаши повече: 1. Не схваща защо говори; 2. Не знае защо говори; 3. Знае и схваща, само че лъже. 

И трите варианти са еднообразно плашещи, в случай че са правилни. Можем единствено да се надяваме, че е някаква неподозирана четвърта точка, която е нещо велико и рационално. 

Наистина не знам от кое ме е боязън повече: един от водещите политици, определящи дневния ред на страната и водеща стотици хиляди почитатели, да не схваща какво говори; или да схваща, само че да лъже. 

Ето ви показно по операции от пожизнения началник на столетниците. 

Германия репатрира някакви мигранти. 18 индивида. Според копейките тези 18 индивида ще залеят България, само че това е друга тематика. 

На Нинова очевидно ѝ се коства малко това като мощ на посланието и „ прибавя “. 

Откъде взима, с цел да „ добави “? Ето от кое място: на същия аероплан германците качват и шестима българи, криминално-проявени и съдени, с цел да ни ги върнат. Да повторим: българи. 

Значи: 18 мигранти и шестима престъпни българи. 

Нинова „ размахва документ “, в който очевидно пишело, че Германия ни праща криминално-проявени мигранти. Смесва пасажерите и прави една хубава селска яхния (внимавайте с кой се качвате в аероплан, на следващия ден кой знае какво може да каже за вас; изключително, в случай че се качите на аероплан с женския шведски тим по волейбол, може да излезе, че сте висока, руса шведка). 

Не бе, сериозно… по какъв начин взимаш 1. криминално-проявени българи и 2. мигранти на един аероплан и от тях правиш „ криминално-проявени мигранти “? Каква е тая фикция, какъв е тоя полет на мисълта? 

Не, не, слушайте, слушайте: 

„ Българското държавно управление и това болшинство трансформират България в наказателна колония за нарушители, убийци, изнасилвачи и перачи на пари. Това заяви пред публицисти в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и, с цел да илюстрира тезата си, тя сподели документ на немски език. По думите ѝ всеки може да го види на интернет страницата на Баварската държавна работа по убежищата и репатрациите.

Тя уточни, че в формалния документ написа, че на 8 февруари 2024 година от летището в Мюнхен за София са изхвърчали и пристигнали 21 души.

„ Сред репатрираните бяха шестима души (*** тук „ пропуща информацията, че това са българите*** ), които бяха наказани за ликвидиране, непредумишлено ликвидиране, нанасяне на тежка телесна щета, полови закононарушения, грабежи и пране на пари “, цитира Нинова абзац от документа “.

Та, уважаеми зрители… Нинова:

А.) не знае (демек, липсва ѝ обикновено четене с разбиране);
Б.) лъже?

Аз персонално залагам на „ лъже “, само че това си е мой проблем, за вас – не знам. 

И ето по какъв начин това стартира да мирише на материал със заглавие (което, признавам си, обмислях) „ Нинова vs. истината “. 

Много, МНОГО показателни са думите: „ По думите ѝ всеки може да го види на интернет страницата на Баварската държавна работа по убежищата и репатрациите “…

… това е главен прийом в манипулационните тактики за плоскомозъчни, апелирам ви, не се хващайте на нещо толкоз нефелно. 

Тя знае, че множеството от нас не разбираме немски. Тя знае, че множеството от нас ще си кажат: е, щом е нещо ТОЛКОВА очевидно, на такова очевидно място, няма да посмее да лъже. И тя лъже (волно или неволно). 

И ето по този начин – никой НЕ ПРОВЕРЯВА. И всеки си мисли, че е истина, щото… то нали е на „ страницата на Баварската държавна работа по убежищата и репатрациите “…

„ Нинова vs. истината “. 

Можете ли да си извършите сметката Нинова КАК чете документи и какво схваща от тях? Или какво желае да ни накара ние да „ разбираме “. 

Как можем да сме сигурни, че до момента не е имало N-найсет други сходни случая, когато истината е била по този начин показана? Не съществено, по какъв начин?

И по какъв начин да сме сигурни отсега нататък? 

Вижте още витиеватия ѝ изказ по тематиката с „ нарушителите мигранти “, които се оказаха българи:

„ Срещу половинчатия и съвсем никакъв Шенген са поели ангажимент България да се трансформира В ЦЕНТЪР НА ПРЕСТЪПНИЦИ (е-ха-а-а-а! ШОГ!БОНБА!!11!!1). Изникват доста въпроси – къде в България се намират в този момент тези хора, тъй като те би трябвало да са в пандиза, щом Германия твърди, че са наказани. Вероятно се разхождат всред нас по българските улици. Никой не дава логичен отговор, Денков отхвърля и споделя, че всявам страхове “.

Кое не е по този начин? Имам поради – всяването на страхове. 

Не смогваме бе, не смогваме да пишем ирония толкоз бързо, колкото вие творите „ съществени “ вести. 

Ето я „ новината “ на Нинова:

Ето го и отговорът (_)

_____________________

Този коментар показва персоналното мнение на създателя
и може да не съответствува с позициите на редакцията на Novini.bg.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР