Новините около здравословното състояние на нападателя на Египет Мохамед Салах

...
Новините около здравословното състояние на нападателя на Египет Мохамед Салах
Коментари Харесай

Оптимизъм за състоянието на Салах

Новините към здравословното положение на нападателя на Египет Мохамед Салах внушават оптимизъм преди началото на Мондиал 2018 в Русия. Това съобщи пред публицисти посланикът на Египет в Москва Ихаб Насър, който показа списанието " Египет на международното състезание по футбол " нощес в Грозни. 25-годишният нападател на Ливърпул се възвръща от контузия на рамото, която получи по време на финала на Шампионска лига след единоборство с капитана на Реал Мадрид - Серхио Рамос.

От футболната федерация на Египет към този момент оповестиха, че рехабилитацията на Салах минава доста добре и той ще бъде подготвен за Мондиала. " Информацията, която пристигна от Египет, вдъхва огромен оптимизъм за Салах. Той се възвръща сполучливо. Точно в кой мачове ще играе ще решат от лекарския щаб на тима, който следи положението му ", сподели посланикът.

He's back!

Mohamed Salah is back in training ahead of the World Cup! pic.twitter.com/Afx1fPcDT8
— ESPN FC (@ESPNFC) June 10, 2018 Очаква се Мохамед Салах да вземе присъединяване в откритата подготовка на тима по-късно през днешния ден въз основата в Грозни. Очаква се към 20 хиляди почитатели от Египет да посетят мачовете от Мондиал 2018. Националният тим се класира за международните футболни финали за първи път в последните 28 години. Тимът е избрал за своя база хотел в Грозни, който се намира на 10 км от летището в града и на две минути пешком от стадион " Ахмат-Арена ", където националите ще упражняват. Египет е в група " А " на Мондиала дружно с отбора на домакините, Уругвай и Саудитска Арабия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР