Новини под опашката на Коня: Пеевски от корпулентен стана корпоративен.В

...
Новини под опашката на Коня: Пеевски от корпулентен стана корпоративен.В
Коментари Харесай

Новини под опашката на Коня: Пеевски от корпулентен стана корпоративен

Новини под опашката на Коня: Пеевски от корпулентен стана корпоративен.

В сърцето на София, тъкмо пред постройката на Народното събрание, посред жълтите павета има скулптура на цар. Той е руснак. Освен това е на кон, който разумно също е съветски.

 

Конят има опашка, тоже руская, а под опашката, това, което службите не желаят да знаете – е прикрит изкуствен интелект, който следи и проучва събитията в страната.

 

Понеже България е пръв герой против режима на Путин и наскоро изгони всичките му шпиони, закъсалото съветско разузнаване разчита главно на разбора извиращ под опашката на коня.

 

Ние, сме група супер хакери и успяхме да бръкнем надълбоко в съветския изкуствен интелект и да източим всичко скъпо оттова. И тъй като в последно време е съвременно да се разгласяват записи, взехме решение да изпратим до медиите тези супер секретни разбори бликащи под опашката на коня.

 

Доклад 1: България беше призната в Шенгенското пространство, само че единствено по въздух и по вода. Ограничения в свободното придвижване на хора и артикули от България и Румъния към другите страни в Европейски Съюз остават по сухоземните пътища. Австрия последна подвигна ветото за Шенген като локалните политици се похвалиха, че са задължили българите да одобряват назад близо 6000 сирийски и афгански бежанци, които са влезнали в Европейски Съюз през България, а в този момент се намират в Австрия. 

От българското държавно управление изрично отхвърлиха решението за приемане в Шенген да е обвързано с изискване за приемане на бежанци. Българските казионни медии се заеха да опровергават сърцато тези подправени вести за приемане на бежанци.

Малко по-късно се оказа, че решението за приемане на България и Румъния в Шенген в действителност е съпроводено с спомагателна конвенция, в която категорично се упоменава, че, в случай че желаят изцяло да влязат в общото митническо пространство двете страни би трябвало да съблюдават Дъблинските съглашения за приемане на бежанци освен това да обработват документите за най-много 3 дни. Тоест всички бежанци от Афганистан и Сирия, които са влезнали в Европейски Съюз през България и в този момент се намират в Австрия ще бъдат върнати тук. При това до 3 дни откакто австрийците го изискат. 

Българските политици и обслужващите ги медии се заеха да изясняват, че това не е нищо ново и правилото е трябвало да се съблюдава и до момента. От Агенцията за бежанците потвърдиха, че става въпрос за към 6000 души, главно млади мъже.

Анализ: Няма да се занимаваме с обстоятелството, че българският народ за следващ път беше безочливо измамен от политиците си. Това не е вест, откогато си затворихте блоковете на АЕЦ-а. Няма да обясняваме и за какво въпросното Дъблинско съглашение до момента не се съблюдава освен от България, а и от Гърция, Италия и Испания, които са страните, през които бежанците влизат в Европейски Съюз.  Няма да обръщаме внимание и на това, че въпросното съглашение следва да бъде предоговорено в околните месеци, а до тогава България и Румъния са единствените страни, които се задължават да го съблюдават и да приберат назад бежанците от Австрия.

В този разбор ще обърнем внимание за какво толкоз съответно са посочени националностите на мигрантите, от които Австрия желае да се отърве и да изпрати тук. 

Според интернационалните филантропични спогодби бежанци са хора бягащи от боен спор и развитите западни страни като Австрия и България да вземем за пример са поели ангажимент да окажат помощ и да обезпечат заслон на такива хора, до момента в който в родните им страни има заплаха за тях.

Мигрантските потоци в Европа са главно от Ирак и централноафриканските страни. За тях Европейски Съюз заплаща луди пари на северноафрикански страни като Либия и Тунис, с цел да им ги връща назад. Това са стопански мигранти, които идват в Европейски Съюз просто тъй като е по-яко.

В Сирия и Афганистан въпреки това има революция и хората бягащи от тези страни заслужават да получат грижа и заслон от богатите бели страни в Европейски Съюз. Тях не можеш да ги натовариш на аероплан и да ги върнеш назад в Африка, пък да ги вършат каквото си желаят там. Вместо това страни като Австрия и Германия са приели, че би трябвало да обезпечат леговище на идващите от Либия и Афганистан, до момента в който обстановките в родните им страни не се възстановяват. И тъй като са същински хуманисти австрийците избират да обезпечат заслон на сирийци и афганистанци като в тази ситуация им го обезпечават на територията на България. И даже самите бежанци да избягат отново в Австрия те още веднъж ще ги връщат в България, с цел да се грижат за тях, до момента в който обстановката в родните им страни се възстановява. В Либия гражданската война тече от над 10 години, а в Афганистан от повече от 70 година

Предложение: Като съветска шпионска мрежа наш дълг е да предложим другаря Путин персонално да честити на България решаването на два национални казуса с един удар – хем българите влязоха в Шенген (донякъде), хем в този момент трайно ще си усилят популацията. На първо време с 6000 млади мъже.  

Доклад 2: Новогодишната заря в София беше анулирана. Причината изтъкната от столична община е, зачестилите недоволства на притежатели на кучета, които от години алармират, че фойерверките побъркват домашните им любимци. Вместо заря в центъра на София имаше светлинно шоу върху постройката на Българска народна банка, а из жилищните квартали самодейните бомбардировки с пиратки и ракети продължиха. 

Анализ: Новото управление на Столична община демонстрира ослепително умеене за абсорбиране на управнически практики. Някой несръчен политик, да вземем за пример би предложил, вместо да се анулира следената пет минутна заря в центъра, да се усилят инспекциите по жилищните квартали и да се глобят изродите, които тероризират освен кучета, само че и хора, а постоянно и личните си деца с малоумните бомбички. По подобен метод хем ситуацията в града ще се възстановява, хем животинките няма да са унизени, хем градът ще означи по хубав, следен и безвреден метод настъпването на новата година, както го вършат всички европейски столици.

Но този човек би бил простак. Истинският български политик ще върви по остарялата рецепта. Йезуитски ще си спести пари от заря, сякаш, че го прави за положителното на едната част от народа, като в това време ще си прави пас и ще остави жителите, разграничени на фенове на пиратки и притежатели на кучета, да се изядат между тях. 

Така че, няма от какво да се тормозим в София. Всичко си върви както досега. Даже и без работещ Общински съвет.

Предложение: Да подарим бяла каска и черен кожен панталон на Васил Терзиев. Да обикаля с тях да инспектира забавени градежи и да гледа обезпокоително при естествени бедствия. Така изцяло ще заеме мястото на Фандъкова.

Доклад 3: Българският президент Румен Радев излезе с обща декларация с държавните глави на Унгария Катлин Новак и на Сърбия Александър Вучич. Тримата поддържаха самодейността за запазване на фамилните полезности и запазването на фамилията като съществена единица структурираща актуалното общество. 

Анализ: Сериозна и аналитична медия като „ Дневник ” означи, че бранителите на фамилните полезности Радев и Вучич имали втори брак, а единствено Новак не била парясана. Нашият разбор няма претенциите на задълбочените журналистически мозъци в българските медийни хардлайнери. Само ще отбележим, че за нова година Владимир Путин поздрави само двама европейски водачи – на Унгария и на Сърбия. След нова година Радев си разгласява честитка с президентите на две страни – Унгария и Сърбия. 

За благополучие българските евроатлантически орли не са обърнали внимание на тези два паралелни обстоятелството. Така нашият Румен за момента минава сред капките и никой не го пита да каже кои са му приятелите, с цел да се разбере и кои са му враговете. 

Предложение: Другарката Митрофанова да организира политически инструктаж на другаря Радев, тъй като е на косъм да си скапе напълно прикритието. Както се споделя в оня остарял анекдот, напряко от раницата му се влачи парашута.

 

Доклад 4: Бойко Борисов успокои сътрудниците си в сглобката като разгласи, че няма желание да заема премиерския пост, когато пристигна време за ротацията с Николай Денков. Преди празниците редица фактори в ГЕРБ застъпиха тезата, че най-отговорно би било, откакто изтече уговорения с ППДБ период на валидност на техния министър председател и пристигна реда на ГЕРБ, те да повдигнат Бойко Борисов, вместо Мария Габриел. 

Това леко тормози съдружните им сътрудници, които взеха да припомнят, че имат спогодба Денков да се ротира с Габриел и с никой различен.

Борисов успокои пристрастеностите и сподели, че ще си удържи на думата и Мария Габриел ще е министър председателят на ГЕРБ. Много министри от кабинета, обаче ще бъдат заменени при ротацията.

 

Анализ: Бойко Борисов евентуално знае за онази история, в която една дама изневерявала на своя брачен партньор с негър мъж, само че се случило по този начин, че забременяла. И до момента в който се чуди по какъв начин ще одобри българския й брачен партньор като му се роди бебе-мулатче, почнала всяка заран да му споделя по какъв начин е сънувала ужасяващ сън – че ражда бебе, което е с две глави и цялото черно. Мъжът й го отдал на напрежението и непрекъснато я успокоявал, само че тя не серпантина да повтаря по какъв начин сънува, че ще роди черно бебе с две глави. Когато настъпил радостният миг, бащата нервно зачакал пред родилното и майката се появила с гробовна физиономия. Той я попитал какво се е случило, тя му дала отговор, че бебето е излязло черно. „ А с какъв брой глави е? ”- попитал обезпокоен той. „ Само с една ”. „ Ох, Слава Богу ”, въздъхнал мъжът омекотен.

Предложение: Кирил Петков и Асен Василев да си купят по един чифт ски и пакетче масло, с цел да са готови за това, което ги чака, а точно – ротация.

 

Доклад 5: Почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган предложи съпредседатели на партията му да станат Делян Пеевски и Джевдет Чакъров. В писмо да актива на Движение за права и свободи, което беше оповестено на партийния уебсайт, Доган обрисува визията си за интернационалната конюнктура и провокациите за България и показва визията си за преструктурирането на Движение за права и свободи. „ Д-р Джевдет Чакъров да носи отговорност най-вече за обичайните ни региони, за добросъседските ни взаимоотношения с Република Турция и с демократичните обединения ”, предлага почетният ръководител на Движение за права и свободи. За Делян Пеевски той отбелязва, че е „ представител на новото потомство технократи в политиката ” и написа, че засяга „ партийния му ангажимент да се концентрира най-вече в разширение на електоралното наличие на Движение за права и свободи ”.

„ За да оцелееш и да се развиваш, би трябвало да бъдеш мощен, деен и корпоративен, а не да се самозалъгваш в сенките на отрицанието и омразата ”, предлага още Ахмед Доган.

Анализ: На 9 ноември 2023 година ние от „ Под опашката на Коня ” изготвихме разбор по тематиката кой ще оглави Движение за права и свободи. Ето, откъс от тогавашния текст: „ Доган няма да разгласи Пеевски за собствен правоприемник отпред на Движение за права и свободи. В най-хубавия случай партията ще се ръководи от съпредседатели като единият е Пеевски, който да дава отговор за парламентарната активност, а другия да е Илхан Кючюк или в краен случай Филиз Хюсменова, които да имат чисто организационни и представителни функционалности. Движение за права и свободи няма по какъв начин да бъде управлявана от някой който не е етнически турчин. Ако гласоподавателите на ППДБ са толкоз лесни за манипулиране, че да възприемат Пеевски като заслужен сътрудник при конституционни промени, то нискообразованите земеделци от Родопския край и Делиормана не могат толкоз елементарно да бъдат заблудени с два фейсбук-статуса и три разбора на Даниел Смилов. Фактът, обаче е един – Делян Пеевски е новият мощен човек в Движение за права и свободи. ”

Вярно не познахме името на другия съпредседател, само че пък и Пеевски не позна когато преди няколко месеца сподели, че Движение за права и свободи няма да се ръководи от съпредседатели. Е, да речем, че сега резултатът е 1:0 за нас пред новия мощен човек в Движение за права и свободи.

Оттук-нататък, обаче е забавно новият корпоративен съпредседател с сектор „ нови пазари ” накъде ще насочи технократските си умения. Вече ремонтира Конституцията, смачка съветското въздействие в България, избави работата на миньорите от Маришкия басейн, врътна кранчето на съветския нефт към Европейски Съюз, подвигна заплатите на културните дейци, че дори съумя да резервира главата и на един вътрешен министър. Само коледната декорация на София не съумя да направи Пеевски, само че това е може би тъй като не се зае персонално с въпроса. Каквото и да пипне с пухкавите си пръстенца новият мощен човек в Движение за права и свободи, ние ще сме тук, ще следим и ще предвиждаме ходовете му най-малко с крачка по-рано.

 

До свидания!

 
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР