Новината за това, че има обвиняем за убийството на журналистката

...
Новината за това, че има обвиняем за убийството на журналистката
Коментари Харесай

Депутати предлагат промени в наказателните закони след убийството в Русе

Новината за това, че има обвинен за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе, докара и до хрумвания за промени в наказателните закони.
За убийството на Виктория Маринова е арестуван 21-годишният Северин Красимиров от Русе Младият мъж е задържан в Германия, удостовери вътрешният министър Младен Маринов
„ Какво се случва с тези изверги откакто бъдат разкрити. Те получават 20 години, излежават 15 и излизат отново да убиват. Това оскърбява възприятието за правдивост на хората, съобщи в Народното събрание Искрен Веселинов от Обединени патриоти.

Според Тома Биков от ГЕРБ „ има непоправими хора и психопати”. „ Но би трябвало да се реши до каква степен може да се помогне и къде да се навреди, би трябвало да се простим за подозренията на полицията”, уточни Биков.

„ За страдание всеки акт не може да заличи случилото се. Правото е човешки акт, основава се процедура да се завишават наказванията. Но е значима предварителната защита. В Русе напрежението е голямо”, разгласи Крум Зарков от Българска социалистическа партия.
Борисов кани посланиците в Министерски съвет поради убийството в Русе На срещата ще участват основният прокурор и министърът на вътрешните работи
Премиерът Бойко Борисов предложения всички посланици в Министерски съвет, с цел да изрази пред тях недоволството си от отрицателните мнения от непознати политици и медии към България във връзка с убийството на Виктория Маринова.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР