Новината за смъртта на Робин Уиндзор на 44-годишна възраст остави

...
Новината за смъртта на Робин Уиндзор на 44-годишна възраст остави
Коментари Харесай

Здравословните битки на звездата на Strictly Робин Уиндзор след операция доведоха до напускане на шоуто на BBC

Новината за гибелта на Робин Уиндзор на 44-годишна възраст остави света на Strictly изцяло разрушен, като другари, сътрудници и почитатели отдадоха респект на професионален танцьор.

Още от първото си появяване в шоуто на BBC през 2010 година, той очарова почитателите със своята блага и занимателна персона и любящи партньорства със своите звездни сътрудници. За страдание, той беше заставен да се отдръпна от Strictly през 2014 година поради неприятна контузия на гърба, която изискваше сложна интервенция. Той беше надъхан да се сдвои с Пикси Лот, само че беше сменен от най-хубавия другар Трент Уидън в шоуто.

Говорейки за тестването през 2022 година, Робин сподели, че шефовете са отказали да го поканят още веднъж идната година и считат, че това може да се дължи на опасения за здравето и сигурността. „ Напускането на Strictly не беше моят избор. Претърпях ужасна интервенция на гърба и те взеха решение, че не желаят да ме връщат през идната година ", сподели той. „ Вероятно беше от съображения за здраве и сигурност, в случа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР