Новината за смъртта на Майкъл Джексън обиколи света през 2009

...
Новината за смъртта на Майкъл Джексън обиколи света през 2009
Коментари Харесай

25 шокиращи доказателства, които ще ви накарат да повярвате, че Майкъл Джексън е ЖИВ

Новината за гибелта на Майкъл Джексън обиколи света през 2009 година, само че даже и 13 години след загубата доста почитатели към момента не имат вяра, че обичаният им артист си е отишъл вечно. Нещо повече, сбогуването с легендата е забулено в тайнственост.

Официалната причина за гибелта на попзвездата е прекъсване на сърдечната активност, породено от остра интоксикация с пропофол и бензодиазепини. Твърди се, че персоналният доктор на Джексън, Конрад Мъри, го е намерил в стая в дома му в Лос Анджелис с доста слаб пулс. Той е направил кардиопулмонална реанимация, само че не е съумял да избави живота му.

В първия час на нощта защитата е трябвало да извика кола за спешна помощ и да записва съдбовен край... Прощалната гала с артиста се състоя на 7 юли, а Джексън беше заровен на 3 септември - 2 месеца и половина след гибелта си.

Оказва се, че Майкъл от дълго време е имал сериозен проблем с болкоуспокояващите. Той почнал, когато снимал реклама, където получил съществени изгаряния, и се влошил след контузия на гръбначния дирек на един от концертите. Парамедици ескортират Майкъл Джексън до болница " Бротман Мемориал ", откакто той получава изгаряния по време на фотоси на реклама. Взривилите се фойерверки запалили якето и косата му, вследствие на което той получил изгаряния втора степен по скалпа.

Изпълнителят просто е трябвало да заглуши болката, с цел да продължи да живее в безумния си график. Така още през деветдесетте години Джексън се пристрастява към пропофол - успокоително лекарство, с което анестезиолозите потапят пациентите в анестезия преди интервенция.

Вместо да си вземе сериозна отмора и да се възвърне от зависимостта си, която с годините единствено се задълбочавала, през 2009 година артистът подписва безценен контракт за новото си турне „ This is it “ и стартира интензивно да се приготвя за поредност от концерти. Така че Майкъл трябвало да кипи от хрумвания и да репетира подиуми по през целия ден.

За да се наспи, легендата трябвало безусловно да си инжектира дози анестетик под капкомер - в противоположен случай организмът към този момент нямало да възприема медикаментите. И тук стартира да му оказва помощ лекар Конрад Мъри, който трансформира една от стаите в къщата на Джексън в здравно поделение, където интравенозно ползвал пропофол на звездата.

Тъй като не разполага с уместно съоръжение в такива условия, лекарят не може да наблюдава атипичната реакция до идната доза: Майкъл изпада в положение на дълбока седация и дишането му стопира. Вместо вентилация Мъри му прави сърдечен масаж, което единствено влошило положението на звездата.

Така " кралят на поп музиката "  умира при съдбовно стичане на събитията. Привържениците на тайните теории обаче имат лична версия за гибелта на Майкъл Джексън. Така съществуват доста доказателства в интерес на мнението, че в действителност именитият артист просто се е скрил от любопитните очи, инсценирал е гибелта си и умерено е доживял годините си надалеч от шума на шоубизнеса.

Разберете в галерията ни някои от най-зрелищните доказателства в интерес на теорията, че кралят на попа още е жив:
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР