Новината за решението на руския президент Владимир Путин дойде в

...
Новината за решението на руския президент Владимир Путин дойде в
Коментари Харесай

Беларус: Агресията на НАТО ни накара да приемем руските ядрени оръжия

Новината за решението на съветския президент Владимир Путин пристигна в събота. Според известието на Москва Кремъл ще се стреми да разположи в бъдеще тактически нуклеарни оръжия в прилежащ Беларус - правилен съдружник на Путин. Решението пристигна като отговор на изпратените от Англия оръжия с обеднен уран. Някои специалисти го счетоха за поредна ескалация на спора. Освен това Русия оправда желанията си с това, че Съединени американски щати от години разполага свои оръжия на територията на страни от НАТО. 

" През последните две години и половина Република Беларус беше подложена на невиждан политически, стопански и информативен напън от страна на Съединените щати, Обединеното кралство и неговите съдружници в НАТО, както и от страните-членки на Европейския съюз. С оглед на тези условия и основателните опасения и опасности в областта на националната сигурност, произлизащи от тях, Беларус е принудена да отговори посредством подсилване на личните си качества за сигурност и защита “, се споделя в изказването беларуското Министерство на външните работи. 

Минск сподели, че съветските нуклеарни проекти няма да опонират на интернационалните съглашения за неразпространение, защото самата Беларус няма да има надзор върху оръжията.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР