Новината за раздялата на Шакира и Жерар Пике дойде като

...
Новината за раздялата на Шакира и Жерар Пике дойде като
Коментари Харесай

Каква е причината за раздялата на Шакира и Жерар Пике

Новината за раздялата на Шакира и Жерар Пике пристигна като гръм от ясно небе за почитателите. Никой не предполагаше, че двамата имат някакви проблеми, още по-малко, че желаят да продължат пътищата си в разнообразни направления.

Откакто двамата оповестиха, че се разделят и помолиха за уединение, поради благополучието на техните деца, които са максимален приоритет за двойката, спекулациите към аргументите, довели до края на връзката им, не стопират.

В началото, когато оповестиха, че взаимния им път е завършил, редица медии писаха, че това се дължи на невярност от страна на спортиста. 

Сега обаче нова информация по въпроса дава Роберто Гарсия, който е някогашен сътрудник на една от сестрите на Шакира. Той твърди, че знае истината. Пред EsDiario Гарсия заявява, че проблемите сред колумбийската изпълнителка и централният бранител на Барселона са почнали поради пари.

По думите му Пике е изискал от Шакира заем, за да влага в няколко разнообразни бизнеса. Тя обаче му е отказала, тъй като родителите ѝ я посъветвали да не го прави. Така посред им се породило напрежение, което лека-полека довело и до раздялата им. 

Гарсия твърди още, че те в никакъв случай не са имали общи пари, с които да разполагат, и даже постоянно са си поделяли разноските. Той добавя, че Шакира в никакъв случай не е имала желание да се омъжва за футболиста.

" Тя се спря на него, тъй като ѝ харесваше концепцията той да бъде татко на децата ѝ, само че още през цялото време бе наясно, че в никакъв случай няма да бъде негова брачна половинка, просто тъй като не искаше ", безапелационен е Гарсия.

Дали думите на Роберто Гарсия са истина, или просто се пробва да си завоюва някаква популярност с изказванията си, не можем да бъдем сигурни. Но даже и това да е повода за раздялата им, надали в миналото ще си го признаят обществено.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР