Новината за проваления трансфер на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед

...
Новината за проваления трансфер на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Реал ще държи на своето си за Мората

Новината за проваления трансфер на Алваро Мората в Манчестър Юнайтед няма да промени позицията на Реал Мадрид, оповестява AS. Клубът ще продължи да упорства да получи 80 млн. евро и няма да смъкна от цената.

До тази заран се смяташе, че испанският национал ще укрепи клуба от “Олд Трафорд”, като в медиите се загатваше сума от 75 млн. евро, към която двата клуба са се били договорили. После обаче стана ясно, че в последна сметка Жозе Моуриньо се е договорил с Евертън за Ромелу Лукаку, което автоматизирано значи “край” на тематиката “Мората”.

Според AS в този момент в Мадрид ще изчакват за предложения от други клубове. Ако не се появи нов претендент, нападателят ще би трябвало да стартира подготовка с отбора на 10 юли. И без това Зинедин Зидан не желае да се разделя с Мората, което значи, че никой няма да принуждава играча да си потегля, какъвто се обрисува да е казусът с Хамес Родригес.

Логично е да се чака в този момент Челси да прояви нов интерес към Мората, откакто първенците на Премиър лийг наддаваха за Лукаку, само че в последна сметка изгубиха разногласието с Юнайтед. Мениджърът Антонио Конте към този момент осведоми Диего Коща, че няма потребност от него и в този момент би трябвало да му откри заслужен заместител.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР