Новината за предстоящата сватба на сина на Софи Маринова -

...
Новината за предстоящата сватба на сина на Софи Маринова -
Коментари Харесай

Снимка на Софи Маринова с булчинска рокля предизвика голям фурор

Новината за идната женитба на сина на Софи Маринова - Лоренцо провокира сериозен интерес - освен поради пикантериите, които понякога излизат в общественото пространство за младата двойка, само че и най-много поради това, което прави известната фолкпевица.

Наскоро Софи Маринова сподели образно по какъв начин се чества женитба, а също и, че най-вероятно бъдещата й снаха е девствена - поради бялата забрадка с съмнително алено петънце, която развя с кръшен танц и под музикален акомпанимент пред блока, в който живеят.

Шокът обаче, в този момент е цялостен, тъй като преди броени часове Софка се пусна като... младоженка в мрежата и отприщи невъобразима вълна от мнения по свои адрес.

Както може да предположите, мненията и догатките на почитателите й са всевъзможни - от това и самата Софи Маринова да се е решила още веднъж да минава под венчилото, през това, че е злоупотребила до безобразност с филтрите и стратегиите за разкрасяване, с цел да се докара в този тип, до това, че просто е решила да се премени за фотография в булчинска рокля, написа " Блиц ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР