Новината за новия статут на принц Хари и съпругата му

...
Новината за новия статут на принц Хари и съпругата му
Коментари Харесай

Бащата на Меган Маркъл я обвини в непочтено отношение към монархията

Новината за новия статут на принц Хари и брачната половинка му Меган е измежду водещите в международните медии. Двамата към този момент не са настоящи членове на кралското семейство, губят купата " кралско височество " и няма да съставляват публично кралицата. Някои от въпросите за бъдещето на двойката към момента не са решени, само че тя към този момент поема по самостоятелен път. Според английския министър председател Борис Джонсън, страната ще желае да им пожелае всичко най-хубаво.

 © БГНЕС
Кралица Елизабет Втора участва на неделната работа в църквата в Сандригам, ден откакто Бъкингамският замък заяви, че Хари и Меган губят кралските си трофеи, ще спрат да извършват кралските си отговорности и да получават за това пари, само че остават херцози на Съсекс. Така двойката поема по собствен път, както и желаеше.

От Мексико отчужденият татко на Меган ги упрекна в подмолно отношение към монархията.
Томас Маркъл, татко на Меган Маркъл: Това е една от най-великите дълголетни институции въобще. Те я унищожават. Те я обезценяват.
Някои британци са на друго мнение.
Мариса, гражданин на Лондон: Мисля, че е задоволително заслужено. Те напущат и за какво не?  Как реагираха в Лондон след известието, че Хари и Меган губят купите си Как реагираха в Лондон след известието, че Хари и Меган губят купите си
Британският принц Хари и брачната половинка му Меган губят кралските си трофеи, разгласи Бъкингамският замък. Двойката няма да получава публични средства за кра...

Според изказването на Бъкингамския замък Хари и Меган повече няма да носят купите кралски височества, ще върнат на данъкоплатците 2 400 000 лири за ремонта на жилището им, няма да вземат бюджетни средства. Остават отворени въпросите за налозите и имиграционния статут на двойката във Англия, както и за тяхната сигурност.

Неясна е и ориста на техния бранд Съсекс Роял, комерсиална марка на стотици артикули. Хари и Меган се пробват да я записват и това може да стане през февруари. Смята се,че таблоидите ще реагират отрицателно поради използването на думата роял или кралски, поради съглашението с Короната.
 Принц Хари и Меган Маркъл записват обща фондация Принц Хари и Меган Маркъл записват обща фондация
Херцогът и херцогинята на Съсекс - принц Хари и Меган Маркъл подадоха документи за регистрация на персоналната им кралска фондация.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР