Новината за милионите, които са нужни на Левски, бързо обиколи

...
Новината за милионите, които са нужни на Левски, бързо обиколи
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 атакува звездите на Левски

Новината за милионите, които са нужни на Левски, бързо обиколи цяла България. И някои взеха решение да се възползват от това. Първи на опашката е ЦСКА 1948. " Червените " са почнали атака с предложения за звездите на " сините ", написа " Мач Телеграф ". Става въпрос за играчи като Уелтон, Хосе Кордоба и част от гениите на отбора. На този стадий от " Герена " гледат отвисоко на тези оферти, тъй като се надяват на различен процес след срещата, която бе проведена във вторник, предава gong.bg.

Не е загадка обаче, че в Левски може да бъдат принудени да продават играчи. За тази неприятна развръзка първи загатна Станимир Стоилов, а по-късно Иво Ивков удостовери.

" Червените ", които победиха Левски на старта на шампионата с 1:0, пък не крият, че този сезон упоритостите им са за освен това от място в първата шестица. Вчера от клуба хвърлиха бомба, откакто привлякоха един от най-силно представящите се играчи в родното състезание - Радослав Кирилов.

Иначе много се шуми за интерес към играчите на Левски от страна на непознати клубове. Самият Станимир Стоилов обаче призна, че предложенията, пристигнали за Уелтон, Кордоба и Сундберг не са такива, каквито на " Герена " биха желали да получат. В това число влиза и Билал Бари, който бе спряган за Спортинг Лисабон.

В ЦСКА 1948 имат богат опит в отмъкване на играчи на Левски. Става дума най-много за фрагменти от школата на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР