Новината за бременността на Златка Райкова беше очаквана. Слухове в

...
Новината за бременността на Златка Райкова беше очаквана. Слухове в
Коментари Харесай

Романтично отмъщение: Ето как Джизъса отговори на новината за бременната Златка

Новината за бременността на Златка Райкова беше предстояща. Слухове в тази посока имаше в последните няколко седмици, а тя удостовери всички тях с няколко фотоси от Малдивите:

" Бременни сме! Не ни съжалявайте! Беше планувано! Очакваме бебе, скоро ще сме семейство от четирима ", написа на британски под фотографията нагоре Златка Райкова, а честитките под фотото заваляха. Светлана Гущерова, Ася Капчикова, Валери Йорданова, Глория и още десетки почитатели на моделката честитиха новината.

Виж още: Шампион на Арената и на тепиха: Мъж под чехъл ли е Алекса? Обвиниха Елица в ревнивост

Как реагира някогашният на Златка - Благой Георгиев? Бившият футболист нито ѝ честити, нито разяснява новината, а остави дейностите сами да приказват.

В стори Джизъса сподели, че е завел новата си брачна половинка, Полина Спасова (вече Георгиева) на концерт. И то какъв! Двамата са били на концерт на Лили Иванова. 

Това прочее е много чудноват избор за предколедно занятие за двайсет и няколкогодишно момиче, само че евентуално основателят тук е бил Георгиев. 

Виж още: За болката от първо лице: Плашили Теодора Тодорова с най-страшното 

Преди време в телевизионно изявление Джизъса показа, че с Полина ще изчакат със основаването на правоприемник, тъй като желали първо да се опознаят - нещо, което явно не попречи на това да вдигнат женитба.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР