Новината съобщи самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи,

...
Новината съобщи самата изпълнителка в профила си в социалните мрежи,
Коментари Харесай

Ограбиха фолк певицата Юнона: След сватба следва брадва

Новината заяви самата изпълнителка в профила си в обществените мрежи, където излиза наяве, че скъпарското й возило било откраднато единствено в границите на две минути, в които е била отключена - от мъж с качулка и шапка. Това се случва на 25 ноември, до момента в който певицата си е била у дома.

" Както са споделили хората, само че малко променено от мен: " СЛЕД СВАТБА, СЛЕДВА БРАДВА ". Вчера се прибрах от най-красивата страна (лично за мен) Австралия, в нашата мащеха България, грозния разграден двор, който всеки разрушава и остава ненаказан. Кацнах сутринта към 10:00 и обезпокоена от снежната обстановка, побързах, макар почивния ден, да се опитам да намеря зимни гуми за автомобила си (все отново дни по-рано беше към момента жега) и съумях, с помощта на ПРИЯТЕЛИ. Поканих своето семейство да ми гостуват и те пристигнаха от Стара Загора следобяд. Седнахме да се почерпим за всичко хубаво, което ни се случи в пътуването, а и през вчерашния ден празнувахме рождения ден на нашия Георги. Колата ми беше спряна тъкмо под терасата ми и гледана от видеонаблюдение. Излязоха гостите ми да пушат на същата тераса в 18:48 ч. и ме попитаха по кое време съумях да я преместя в гаража. Изтръпнах… И дори си помислих, че се майтапят. Излязох и нея я нямаше. Видях по какъв начин единствено 2 минути по-рано мъж с шапка и качулка, необезпокоен от осветлението и камерите, я отключва и потегля…
Реклама

Моля всички Вас, а Вие сте доста и всички сме по-силни, в случай че някой сега я вижда някъде, да ми показа! Чувството да установиш, че някой е навлязъл толкоз близо в пространството ти е ужасно… За страдание съм следващия случай в грозната статистика. Опитвам се да бъда положителна, само че не ми се получвава. Наистина в многоетажието ние живеем в най-долния под земята етаж… Благодаря на ВСИЧКИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) авансово! ", гласи поста на Юнона. И по всичко наподобява, че най-малко все още колата й не е открита.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР