Новината съобщи прославената българка с пост в социалните мрежи, а

...
Новината съобщи прославената българка с пост в социалните мрежи, а
Коментари Харесай

Ето я Ивет Лалова с коремче

Новината заяви прославената българка с пост в обществените мрежи, а в изявление за " 120 минути " разкри детайлности. Тя обаче изрично не посочи пола на първото се дете, тъй че информациите, че чака момче са единствено спекулации. " Ще разберем доста скоро ", сподели единствено тя. Но удостовери, че наследникът е един с поста в инстаграм, където бебето е в само число. Радостната новина схванала с мейл след проучване, до момента в който е на стадиона, само че тя не е стопира да продължава да работи.

" Това е огромната фантазия, която се сбъдна през тази година. Живот и здраве, ще бъда мама в олимпийската година. Обичам нещата да бъдат мотивиращи и вдъхновяващи, по тази причина не считам да спирам да работя. Това бебенце към този момент направи няколко корици, реклами, мастър класове. То е трето потомство спринтьор, и то от мъничко спринтира ", пошегува се Лалова.
Реклама

" Симоне беше до мен. Казах му - ще си имаме бебе. Това е доста прочувствен миг, не може да се опише с думи. През последните години претърпях доста загуби и съм щастлива, че в този момент някой ще се причисли към нас ", описа европейската шампионка, която загуби татко си преди година.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР