Новината от миналата седмица на агенция BulNews за странен договор

...
Новината от миналата седмица на агенция BulNews за странен договор
Коментари Харесай

Война в БСП във Враца! Разкритията на BulNews за общинския лидер Цветелина Дамяновска вбесиха областното ръководство /факсимиле/

Новината от предходната седмица на организация BulNews за чудноват контракт сред община Враца и общинския ръководител на Българска социалистическа партия Цветелина Дамяновска взриви локалната партийна централа. Областното управление на изпадналата в заспалост Столетница обществено жигосах връзките с политическите съперници от ГЕРБ, които водят до персонално облагодетелстване на алената лидерка.

Народът скочи: Лидер на Българска социалистическа партия получил от общината пасища, мери и ливади месеци преди изборите във Враца /доказателства/

Днес Иво Лилов реагира посредством отворено писмо на разкритията на публицистите от медията ни, като обществено заявява, че никой в партията не е знаел за странната колаборация единствено няколко месеца преди общинските избори.
Публикуваме без редакторска интервенция цялостния текст на позицията на регионалния ръководител на Българска социалистическа партия във Враца Иво Лилов:
„ Във връзка с обява, която слага редица въпроси пред локалната организация на Българска социалистическа партия, Ивайло Лилов внесе запитване до кмета на община Враца с искане за информация по отношение на обява в информативен уебсайт Булнюз от 19.02.2020г. - “Лидер на Българска социалистическа партия получил от общината пасища, мери и ливади месеци преди изборите във Враца. “
Отправяме сегашното запитване, по Закона за достъп до социална информация, заради приключване на периода, в който Общинската организация на Българска социалистическа партия - Враца следваше да показа пред Областния партиен съвет и обществеността на Враца опровергаване на изнесените данни.
На този стадий можем да отговорим единствено на един от поставените въпроси като изрично заявяваме, че Областното управление не е осведомено за посочените договорни връзки, не е участник в тях и не толерира покупко-продажби с политически съперници, които водят до персонално облагодетелстване! Водени от презумпцията за непорочност, насочваме сегашното искане за даване на публична информация, от Община Враца, която да отхвърли или удостовери истинността на приложените документи.
С оглед на нуждата от ясни отговори на поставените въпроси, чакаме Община Враца да даде декларираната информация в оптимално къс период. Само по този начин може да бъде предпазен публичния интерес и да бъдат сложени на кардинална основа взаимоотношенията сред институциите и политическите организации “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР