Новината идва само ден след като се разпадна, а -

...
Новината идва само ден след като се разпадна, а -
Коментари Харесай

Общинските съветници от БСП-София загубиха доверието на Нинова

Новината идва единствено ден откакто се разпадна, а - Иво Русчев, Александър Арангелов и Николай Дренчев, тъй като те са номинирали тези представители на " Възраждане " в листата за общински съветници в София.

 

Отношението на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия не е изненада. Още че лидерката на левицата Корнелия Нинова не е изключително удовлетворена от “широкия консенсус ” към личността на Цветомир Петров. Иван Таков, шефът на групата на общинските съветници на алените в СОС, сподели обаче, че “не я е чул ”. 

Причината за сваленото доверие е решението на Таков и групата му да изпълнят решение 134 от 20.01.2024 година на Националния съвет на Българска социалистическа партия, което гласи:

 

“Градският съвет на Българска социалистическа партия да издигне кандидатурата на Диана Тонова за ръководител на Столичния общински съвет. Общинските съветници от " Българска социалистическа партия за България " в гласуването за избор на ръководител на СОС да не поддържат създалите се болшинства в Общинския съвет и да не гласоподават за различен претендент, с изключение на излъчената кандидатура на Диана Тонова “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР