Новината идва на фона на поредицата от съмнения около концесиите

...
Новината идва на фона на поредицата от съмнения около концесиите
Коментари Харесай

Проверяват всички договори за концесии

Новината идва на фона на поредицата от подозрения към концесиите на български плажове.

ФрогНюз напомня, че с решения на кабинета на Борисов - свързани по един или различен метод с властта лица.

Припомняме още, че обвързван с последните дни живот на кабинета “Борисов 3” бе обвързван със противоречивата концесия на плажа по устието на р. Велека. Правителството реши ненадейно да приключи контракт за концесия на морски плаж и по този начин да открие нова процедура с чисто нов концесионер за 15 години.

До края на месеца ще стартират договаряния с концесионерите за понижаване на цените на плажните такъми, което ще бъде обвързано с концесионните им такси. Предоговарянето на концесионните контракти, които са с решение на Министерския съвет и това би трябвало да стане до началото на юни, когато стартира летният сезон, сподели Стела Балтова на работна среща, на която бяха оповестени целите на Министерството на туризма.

Министърът заяви, че целите ще бъдат в две направления: " Подобряване на политиките за контролиране на туристическия пазар и за администриране на туристическата активност при опазване здравето на гостите и работещите в бранша. това ще бъде реализирано с реализирането на 4 цели, а точно като страната ни бъде показана като сигурна и гостоприемни дестинация, задоволително информация за бизнеса. Вторият ни приоритет е развиване на туристическата реклама на страната. За задачата министерството ще се насочи към 18 целеви пазари чрез цифрови маркетингови интензивности и осъществяване на рекламна акция с нулев бюджет.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР