Новината е потвърдена от футболната федерация на Хондурас, които изразяват

...
Новината е потвърдена от футболната федерация на Хондурас, които изразяват
Коментари Харесай

Сърдечен Удар. След Тежък Купон Напусна Този Свят Едва На 37 Години. Ще Ни Липсваш

Новината е доказана от футболната федерация на Хондурас, които показват своите съболезнования на фамилията на футболиста и пишат: " С горест, която превзема фамилията на футбола в Хондурас, съжаляваме за гибелта на Уолтър Джулиан Мартинес ".

Футболистът е претърпял сърдечния удар, до момента в който е бил в жилището на своя другар и сътрудник Хосе Чепо Фернандес в Ню Йорк.

Пред вестник " Хондуран " Фернандес споделя, че Мартинес е бил в клуб " Ел Копанеко " в региона на Бронкс, където купонясвал до зори.

" Бях в стаята си, която излязох и открих Мартинес на пода на спалнята. Опитах се да го съживя, само че не съумях. Веднага се обадих на кола за спешна помощ и те пристигнаха за пет минути, само че нямаше какво да се направи ", споделя Фернандес.

Мартинес оказа помощ за извеждането на Хондурас на финалите на Световното състезание през 2010 година в Южна Африка, едвам за повторно в историята си. За последно той игра за тима на ФАС (Ел Салвадор).

Мартинес, който е роден в Тегусигалпа, Хондурас, стартира своята кариера в хондураския клуб Виктория през 2000 година. След това минава в Депортиво Маратон, а по-късно и във Депортиво Вида.

След това продължава кариерата си в Пекин Гуан, а през 2008 за един сезон е част от испанския Депортиво Алавес. През 2013 година играе за Сан Хосе Ърткуейкс в Съединени американски щати.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР