Новината, че Сексът и градът ще има своето продължение, подлуди

...
Новината, че Сексът и градът ще има своето продължение, подлуди
Коментари Харесай

Коя ще е новата Саманта в Сексът и градът?

Новината, че " Сексът и градът " ще има своето продължение, подлуди всички почитатели на сериала. Продължението обаче ще носи името " Просто по този начин ". Снимките ще стартират тази пролет, а огромна част от актьорския екип ще се резервира. От него обаче ще липсва Ким Катрал, която изигра емблематичната за поредицата роля на Саманта.

Катрал е споделяла много пъти, че " Сексът и градът " е бил прелестен стадий от кариерата ѝ, само че са се случвали и неща, с които не е била съгласна, само че освен това - поради напрежението и многото работа, тя не е съумяла да стане майка. Отношенията сред Ким и Сара Джесика Паркър също са влошени. Но по този начин или другояче мястото остава вакантно, а с това започнаха да се спрягат и много имена за ролята на Саманта, написа Дарик.

Сред най-спряганите имена за новата Саманта е това на актрисата Дженифър Кулидж, която всички помним с ролята ѝ на майката на Стифлър в " Американски къс ". Тя е и единствената актриса, която е коментирала слуховете по неин адрес по отношение на " Просто по този начин ". " Аз съм голям почитател на " Сексът и градът ". Това е един от тези сериали, които просто можеш да ги гледаш още веднъж и още веднъж и в никакъв случай няма да ти омръзнат. Фен съм и на Ким Катрал и не виждам кой би могъл да я размени в тази роля ", разяснява Кулидж.
Снимка: Shutterstock  Коя ще е новата Саманта в

Сред другите спрягани имена беше това на Кейтлин Дженър. Смята се, че транссексуалната реалити звезда би била съвършено допълнение на звездния каст. Освен това по информация на английски таблоиди, цитиращи източници от HBO, Кейтлин е съвършена за ролята, тъй като е и доста, доста разпознаваема.
Снимка: Shutterstock  Коя ще е новата Саманта в

Най-обезкуражаващото изказване обаче идва от Сара Джесика Паркър. " Не търсим човек за четвърта роля. Имаме Ню Йорк, той ще е четвъртата роля ", съобщи тя, само че и добави, че в продължението на сериала ще има и доста нови герои.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР