Новината, че премиерът , моментално предизвика врив от реакции в

...
Новината, че премиерът , моментално предизвика врив от реакции в
Коментари Харесай

Бойко Борисов с коронавирус - подигравателните и злобните коментари във Facebook

Новината, че министър председателят, мигновено провокира врив от реакции в обществената мрежа Фейсбук.
Разбира се, преди всичко има към този момент стотици и напълно скоро ще преминат и 1000 коментара под обявата, с която Борисов оповестява, че пробата му за ковид е излязъл позитивен. Както е всекидневно за обществената мрежа, при такава вест бисерите почват да се появяват тъкмо като вирусни капчици. Ето и някои от най-запомнящите се от позиция на, като несъмнено има и огромни изцепки:
Евгения Тодорова: " Пишете с какво ви лекуват, бързо възобновяване ".

Христо Чолаков: " Няма единствено Борис Джонсън и Доналд Тръмп да го карат я. ББ за следващ път сподели, че е наедно със международните водачи... "

Иван Калев: " Явно с изключение на по хората, вирусът върви и по тиквите....имам прочут агроном, с агро аптека, в случай че трябват медикаменти нещо... "

Минчо Минчев: " Обаче в случай че не умреш, махаш ограниченията "

М. М.: " Тоя няма концепция какъв брой хора се радват на това "

Слави Славов: " Да оздравявате бързо, че след това съд и затвор... "

Има и неповторим коментар за това по какъв начин в действителност Борисов не е инфектиран и болен, а единствено споделя, че е, с цел да повярват хората, че COVID-19 в действителност съществува и е рисково заболяване.

Най-много мнения обаче отвън пожеланията за излекуване и злобните намеци има към РЗИ – по какъв начин са свалили карантината на Борисов, а към денонощие по-късно той споделя, че е инфектиран и има признаци. Има и експлицитни обяснения, че PCR тестванията не могат незабавно да заловен вируса, а би трябвало да изминат 4-5 дни след заразяване, с цел да се види – нещо, което неведнъж повтаряха разнообразни лекари и експерти.
Кой замества Борисов?
По Конституция, според член 111, пълномощията на държавното управление се приключват при гибел на министър-председателя. Но няма категорично написан парламентарен ред кой го замества при положение като този – в случай че здравословното му положение краткотрайно не му разрешава да извършва отговорностите си.
Съгласно Устройствения устав на Министерския съвет, вторият човек в държавното управление е зам.-министър ръководителя без портфейл. В момента това е Томислав Дончев.
Екипът на пожелава бързо и цялостно възобновяване на господин Борисов, както и на всички инфектирани от подлата болест.
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР