Новината, че Новак Джокович няма да участва в тазгодишното издание

...
Новината, че Новак Джокович няма да участва в тазгодишното издание
Коментари Харесай

Официално: Новак Джокович пропуска Мастърса в Монреал!

Новината, че Новак Джокович няма да взе участие в тазгодишното издание на Мастърс шампионата в Монреал, който ще се състои през идната седмица, публично бе доказана през днешния ден. Причината е, че към момента е в действие условието да бъде показан " зелен " документ на влизане в Канада, с какъвто сърбинът продължава да не разполага заради безапелационния си отвод да се имунизира.

Още преди няколко седмици шефът на конкуренцията Йожен Лапиер съобщи, че възможностите да забележим досегашния номер едно в деяние в Монреал, са оскъдни поради убежденията му: " За да може Новак да взе участие, то или канадското държавно управление ще промени условията по отношение на имунизацията, или той ще би трябвало да запретне ръкави и да се ваксинира. Въпреки това обаче считам, че нито един от тези сюжети не е реален ".

Припомняме, че по-рано през годината 21-кратният първенец от Големия шлем бе лишен от опция да взе участие на Аустрелиън Оупън, откакто бе депортиран от страната по същата причина. Позицията на Джокович по отношение на имунизациите може да му коства да се включи в още един от четирите най-големи шампионата, защото присъединяване му на Откритото състезание на Съединени американски щати остава под въпрос. Наскоро треньорът му Горан Иванишевич разкри, че балканецът към момента не е изгубил вяра, че ще успее да влезе на територията на Щатите, и ще подаде молба за особено позволение.

Montreal update:
OUT: Djokovic
IN: Bonzi
Next: Nakashima
— Entry List Updates (@EntryLists)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР