Новината, че Николета Лозанова издава книга, се превърна в сензация.Както

...
Новината, че Николета Лозанова издава книга, се превърна в сензация.Както
Коментари Харесай

Азис откровено за Лозанова: Тя е токсично мразена!

Новината, че Николета Лозанова издава книга, се трансформира в сензация.

Както GlasNews.bg писа, моделката към този момент има книга, в която разкрива пикантни детайлности за живота си. Лозанова я сподели за първи път по време онлайн включване в обществената мрежа Facebook.

В книгата Николета Лозанова подвига завесата за живота си и го споделя като приказка – интимно, откровено и прочувствено. Това е история за първите стъпки на модела, за купата Playmate, за брачната половинка, майката, приятелката, на която постоянно разчиташ, и за света, който тя самоизгражда и трансформира в свое леговище против свадите, публичното мнение и медийните нападки. Това е история за промяна на посоката и за постигането на една фантазия.

В книгата могат да бъдат прочетени и любопитни мнения за Лозанова, написани от нейни близки и родственици. Един подобен интерес коментар е този на Азис: " Николета Лозанова е токсично ненавиждана ", прям е той.

" Николета е обществен феномен, нямам пояснение за какво е толкоз харесвана и толкоз мощно токсично ненавиждана. Според мен безусловно всички я харесват чисто образно. Трябва да си анормален да не оценяваш тази хубост. Знам какъв брой жестоки може да са хората, когато някой е недосегаем за тях и какви неща могат да приказват ", декларира Азис и добавя: " Тя е като Малена. Ако обществото имаше достъп до нея, евентуално историята с Малена щеше да се повтори, щяха да я убият поради едната ѝ красота. ".

Историята на Лозанова може да бъде прочетена против сумата от 20 лева с отстъпка - сега четивото се продава онлайн единствено на едно несъмнено място, само че след дни ще бъде публикувано из комерсиалната мрежа.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР