Новината, че едно от най-хармоничните телевизионни семейства – Мариана Векилска

...
Новината, че едно от най-хармоничните телевизионни семейства – Мариана Векилска
Коментари Харесай

Мариана Векилска заряза мъжа си не заради Калин Врачански, а за ...пари

Новината, че едно от най-хармоничните телевизионни фамилии – Мариана Векилска и Симеон Колев към този момент не е дружно изненада мнозина, само че не и най-близките им хора. Двамата публицисти изкараха съвсем 15 години, преди да издадат, че изрично са поставили завършек на връзките си. Вината за това решение не пожела да поеме никой от тях, а това още повече ускори слуха, че историята не е безобидна, научи HotArena.  

„ Ние сме от тези хора, които започнаха, само че не продължиха дружно. Моят потенциал не можа да срещне потребностите на Мариана и по този начин се разминахме ”, изплю камъчето Симеон. С неразбираемия си отговор на въпросите за раздялата им той още един път подхрани спекулациите, че двамата са имали тежък интервал преди да вземат това решение. Причината за разлъката обаче не наподобява да е в неналичието на топли усеща сред тях, както нормално се случва след толкоз време. Дори в противен случай – в думите му доста от познатите му виждат към момента стаена болежка.

„ Такива обвинявания са знак, че не Симо е решил да я остави, а Мариана е била разочарована от него. Тя постоянно е била доста амбициозна и независима жена и не се е страхувала да има условия към колегата си. А той наподобява не е съумял да им отговори като мъж ”, незабавно почнаха интерпретации на думите на радио водещия.  В реалност Векилска не крие, че е успявала и съумява да печели повече от половинката си със хубавичко си работа в ефира на Би Ти Ви. Уикендите, които водещата посвещава на предаването „ Тази събота и тази неделя ”, и се отплащат с висок хонорар, само че и с по-малко време със фамилията. Точно за това и водещата неведнъж намеквала на мъжа си, че двамата би трябвало повече да пътуват дружно, да прекарват време в занимания и отмора, с цел да не се отчуждят изцяло. Иначе както множеството съвременни фамилии и те щели да си водят успореден живот, в който да се засичат единствено по празници пред тв приемника.

„ Тя постоянно е казвала, че желае един друг от елементарния фамилен живот , в който всичко се трансформира в рутина. За това се е налагало със Симеон да вадят повече пари, с цел да могат да отдъхват качествено. Искаше да си костват жертвите, които вършат, когато не са с децата си или дружно. Обичат работата си, само че са на възраст, в която би трябвало да осребрят името си. За това и неналичието на упоритост и деятелност е сериозен минус ”, разясняват осведомени. 

Изглежда тези условия са оказали непостижим напън над радио водещия , а това довело и до охладняване на възприятията им. Около двойката пък се заприказва, че е в сложен интервал още предходната година, когато на няколко пъти потегли слух за невярност. За да предотвратят напрежението съпрузите обясниха, че са с консервативни разбирания за любовта и никой от тях не гледа с положително око на аферите отвън брачното легло. 
„ Имало е интервали на рецесии, само че сме ги преодолявали. Никой от нас не си е хваща багажа, с цел да се изнесе. Никога не сме се разделяли. Това е незряло, а ние не сме към този момент младежи ”, настояваше тогава Мариана в интервютата си.

Няколко месеца след тези нейни изявления обаче със Симеон поели по разнообразни пътеки и всеки приел, че животът му няма да е в рамките на фамилията им. Дори се заприказва, че любовта навестила първо водещата на „ Тази събота и неделя ”, а по-късно кацнала на рамото и на някогашния й мъж. Мариана първо завъртя конспирация с артиста Калин Врачански, само че неговият променлив дух не разрешил това да стане освен това от флирт и най-после двамата останали единствено другари. За Симеон пък се зашумя, че има до себе си мистериозна брюнетка, само че по този начин и не я е показал още пред обществото – знак, че двамата не са стигнали до съществени връзки, написа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР