Новината, че Дани Бойл няма да режисира следващия филм за

...
Новината, че Дани Бойл няма да режисира следващия филм за
Коментари Харесай

Ще умре ли Джеймс Бонд

Новината, че Дани Бойл няма да режисира идващия филм за Джеймс Бонд ни изненада. Официално оповестената причина за напускането му беше сведена до обяснението за креативен разлики.

 Дани Бойл се отдръпна от идния филм за Джеймс Бонд
Джеймс Бонд остана без режисьор

Какви са аргументите

По проект фотосите за кино лентата, с работно заглавие " Бонд 25 " , би трябвало да стартират този декември. По кината пък да го забележим в края на 2019 година Според Variety, това, че Агент 007 остана без режисьор ще наложи известно изместване в графика.

 Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд
Пиърс Броснан за последните филми за Джеймс Бонд

Какво не му подхожда на остарелия 007

Това значи, че има действителна опция да не забележим следващия " епизод " от приключенията тайния сътрудник следващата година, а да би трябвало да чакаме чак до 2020 година или даже повече. Предстоящият филм за Джеймс Бонд към момента няма режисьор, което ускорява още повече спекулациите за отсрочване.

Публикация, споделена от James Bond 007 (@007) на Юли 26, 2018 в 10:39 PDT

The Sun обаче излязоха с доста забавна информация по отношение на повода за напускането на Бойл. Изданието се базира на свои източници, които настояват, че Даниел Крейг и един от продуцентите на кино лентата - Барбара Броколи , са желали Агент 007 да почине в края на " Бонд 25 ".

Даа, и на нас ни се коства необичайно, само че най-малко по този начин гласи информацията. Бойл обаче не е бил склонен с това развиване, което е довело до отдръпването му.

 Идрис Елба ли ще бъде новият Джеймс Бонд
Това ли е новият Джеймс Бонд

Елба, Идрис Елба и един туит подпалиха спекулациите

Ако това в действителност е по този начин, може да значи, че ще забележим друг артист в костюма на Джеймс Бонд след " Бонд 25 ". Но дали всичко това ще се случи, следва да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР