Новината, че Ботев (Враца) тръгва за Благоевград без куп основни

...
Новината, че Ботев (Враца) тръгва за Благоевград без куп основни
Коментари Харесай

Букмейкърите дават сериозно предимство на Пирин срещу Ботев

Новината, че Ботев (Враца) потегля за Благоевград без куп съществени футболисти, незабавно се отрази на коефициентите на букмейкърите. В четвъртък победа за Пирин бе със ставка от 1.87, само че през вчерашния ден тя се срина до 1.22. Ясно е какво чакат да се случи в къщите за залози, написа " Тема спорт ".
 Нападател дебютира през днешния ден за Пирин
Нападател дебютира през днешния ден за Пирин

Ето детайлности

Треньорът на Пирин Христо Янев, също като сътрудника си, има много проблеми. Те са най-много в халфовата линия. Наказан за дуела е преотстъпеният от Ботев Пд Димитър Тонев, а звездата на орлетата Чебрайлс Макрецкис е пред трансфер във Ференцварощ и е навън от сметките на треньорския щаб. Янев няма да може да разчита и на опитния пазач Янко Георгиев, както и на централния нападател Преслав Йорданов.

При победа Пирин съвсем ще си подсигурява оставането. Ако не успее да го направи непосредствено, то ще е на бараж, където ще срещне отбор от Втора лига.

Ръководството на орлетата се надява на " помощ от публиката ". Заради това входът на " Христо Ботев " е свободен. Без билет ще се влиза и на последното домакинство против Спартак Вн на 5 юни.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР