Новината, че България отново ще участва на Евровизия, накара Поли

...
Новината, че България отново ще участва на Евровизия, накара Поли
Коментари Харесай

Поли Генова пусна предизвикателна снимка

 Новината, че България още веднъж ще взе участие на " Евровизия ", накара Поли Генова да си пусне предизвикателна фотография, която демонстрира, че е възвърнала изцяло формата си след раждането. Фотото обаче повдигна и различен въпрос - тя ли ще ни съставлява на песенния конкурс? Българският представител на Евровизия ще стане явен на 25 ноември.

Тогава името му ще бъде оповестено от Българска национална телевизия и интернационалните сътрудници, с които публичната телевизия ще взе участие в новото издание на влиятелния интернационален песенен конкурс. Страната ни се връща в него след едногодишно неявяване. Това стана допустимо, откакто Българската национална телевизия реализира съглашение за публично-частно партньорство за финансиране на присъединяване.

Така разноските се поемат напълно от общоприет спонсор, който ще заплати таксата за присъединяване на Българска национална телевизия в Евровизия, основаването на ария и клип, театралните костюми, представянето на песента в чужбина и даже командировките на екипа на Българска национална телевизия в Холандия. В българското присъединяване на Евровизия 2020 ще се включат продуцентски компании от България и Англия. Полуфиналите на Евровизия ще са на 12 и 14 май 2020 година Финалът ще е два дни по-късно - на 16 май 2020 година Конкурсът ще е в Ротердам, Холандия, написа " Хотнюз ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР