Новинарят Антон Хекимян отдъхва край морския бряг, но не със

...
Новинарят Антон Хекимян отдъхва край морския бряг, но не със
Коментари Харесай

Хекимян заряза секси колежка от bTV, отпраши към морето с...

Новинарят Антон Хекимян отдъхва край морския бряг, само че не със знойна русокоска или колежка от Би Ти Ви, както се приказва последно време. Водещият на предаването „ Тази заран “ е на отмора с… майка си!

Хекимян е завел родителката си и двете си племеннички на къмпинг по южното ни Черноморие. Семейството е отседнало в каравана чартърен на Арапя, защото екотуризмът е измежду обичаните на Хекимян.

Журналистът съвсем не смъкна слънчевите си очила, с цел да не бъде разпознат от близките. Той избра и да плажува по тениска, евентуално нерешителен в спортната си форма. Като вуйчо за образец, през по-голямата част от времето Антон се занимаваше с племенничките си, правеха си селфита и се забавляваха.

Тези дни жълти медии го свързаха с монтажистка от Би Ти Ви поради техни по-свойски фотоси в обществената мрежа. По информация на „ Галерия “, връзките сред двамата са чисто другарски и професионални. Снимките от морската му отмора край Царево са следващото доказателство, че Хекимян няма интимна половинка до себе си.

Новинарят е самичък като куче след раздялата си с журналистката Василена Гръбчева. Мис ТВ Чар бързо обърна нова страница и заживя с доктор Асен Цеков, който стана „ Лекар на годината “. Така, до момента в който Хекимян продължава да ближе рани самичък на плажа с майка си, някогашната му постоянно показва любовта с новия си в обществената мрежа и даже се заприказва за брак. „ За първи път видях Асен на една бензиностанция, на която се бяхме уговорили да снимаме репортаж. Две седмици по-късно към този момент живеехме дружно “, описа влюбената Гръбчева.

Хекимян и Гръбчева имаха близо 5-годишна връзка. „ Готов съм за женитба, желая най-малко три деца от Василена “, призна водещият. Няколко месеца по-късно двамата се разделиха.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР