Новинарката Деси Стоянова публикува доста интересна снимка в социалната мрежа.

...
Новинарката Деси Стоянова публикува доста интересна снимка в социалната мрежа.
Коментари Харесай

Бомба в bTV: Тв водеща закопа силиконките с тази СНИМКА

Новинарката Деси Стоянова разгласява много забавна фотография в обществената мрежа. Екранната партньорка на Сашо Кадиев по Би Ти Ви се пусна без грим във Facebook.

 Резултат с изображение за Деси Стоянова радва с естествена красота

Фотото на водещата на утринния блок „ Преди обяд ” по Би Ти Ви зарадва откровено феновете си.

Деси Стоянова се е щракнаа в непосредствен проект и наподобява изцяло свежа и естествена, написа вестник „ Уикенд ”.

Въпреки, че е на 43 години новинарката поставя в дребния си джоб доста от модифицираните моделки и силиконки, се вижда от забавното фото.

Стоянова споделя, че когато не е под светлините на прожекторите, не обича да носи тежък грим. А кожата си поддържа с постоянни визити в козметичен салон.

„ Никога не съм си слагала ботокс, нито филъри, подлагам се на други процедури, които не са толкоз нападателни ”, споделя Деси Стоянова.

Припомняме, че от много години тя има благополучен брак със брачна половинка си, който е неин сътрудник. Двамата в никакъв случай не са давали мотиви за интриги и злословия, камо ли да хранят жълтите медии с битието си.

Ето, че когато човек желае, може да стои надалеч от устите на злобарите и завистниците, само че би трябвало да знае по какъв начин да го направи. Деси Стоянова е в действителност сериозна и стилна дама.

Брюнетката нито един път не се е мъчила да скандализира или да се преструва на това, което не е, единствено и единствено да прикове вниманието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР