Новина №1 от миналата седмица насам е побоят над поп

...
Новина №1 от миналата седмица насам е побоят над поп
Коментари Харесай

Мария с първа снимка след побоя – вижте я (СНИМКА)

Новина №1 от предходната седмица насам е побоят над поп фолк певицата Мария от страна на нейния любим – Мирослав. В резултат тя получи съчувствието на цялата фолк-гилдия, а той бе подложен под домакински арест.

Почитатели на певицата не можаха да проумеят, как такава дребна жена е понасяла удари от Мирослав Соколов.И то не веднъж, а както настояват осведомени той е издевателствал над нея най-малко 4 пъти.

Този път Мария не замълча и проговори за скандалните събития, случили се в дома й. Отначало тя отхвърли да разяснява, само че в профила си в Инстаграм си разреши да покаже малко повече.

На фотото, което лъсна в обществената мрежа, се вижда една нежна жена, която е облечена напълно с черни облекла, а очите си крие зад тъмни очила. По нищо не си проличава обаче, че е претърпяла такава страхотна драма и няма никакви следи от физическата кавга. Може би й е малко неловко, че по този начин прехваления й мъж, на който се кълнеше обществено във безконечна обич сподели характера си на мутра.

 Мария след побоя

Тепърва ще чакаме от Мария да извади на бял свят детайлности за случая, само че пък тя получи небивала поддръжка в обществените мрежи, а случаят предизвика доста наши звезди да признаят, че по един или различен метод са претърпели нещо сходно на нея.

 Мария побой

 Мария пост

Горе виждате един от последните постове в профила на певицата – думите приказват сами за себе си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР