Нови убийства се прибавиха към “кървящата рана на Турция -

...
Нови убийства се прибавиха към “кървящата рана на Турция -
Коментари Харесай

За 12 часа: Седем жени са били убити в Турция

Нови убийства се прибавиха към “кървящата рана ” на Турция -  несекващите убийства на дами. Седем дами са били убити в границите на 12 часа от през вчерашния ден насам в Бурса, Адъяман, Ерзурум, Сакария, Истанбул, Денизли и Измир, осведоми турското осведомително издание " Хаберлер ".

Престъпленията са идентични съгласно профила на убийците, както и съгласно претекстовете. Всички те са осъществени от мъже, чиито дами са живеели настрана или са били в развой на бракоразвод.

Тугба Атешчи /41 години/ от Бурса, майка на две деца, е била убита с револвер от някогашния си брачен партньор Мурат Демир /49 години/, който след това се е самоубил, с цел да не го залови полицията. 

В град Адъяман някогашният брачен партньор на Туба А., Касъм А., я е прострелял пред очите на своя зет и неговия деветгодишен наследник, които също ранил. И тримата са умряли в болничното заведение вследствие на тежките си пострадвания.

Тридесет и две годишната Елиф Сайдам от град Ерзурум е убита от брачна половинка си Шафак Сайдам, който е избягал от пандиза. В продължение на седем дни лекарите са се борили за живота ѝ, само че без триумф. 

Али Ръза Аслан от град Сакария прострелял брачната половинка си Екрем Аслан /29-годишна/, с която били в развой на бракоразвод и по-късно се самоубил.

В Истанбул четиридесетгодишният Хакан Араз нахлул с оръжие в дома на някогашната си брачна половинка Емине Юлкю и я прострелял.

В град Денизли 30-годишна жена, афганистанска гражданка, била заклана с нож от мъжа си, също афганистанец.

Четиридесет и три годишната Йозлем Чанкая от Алиага, окръг Измир, на излизане от работа била намушкана на улицата с нож от Ахмет Чанкая /48-годишен/, с който не живеела в едно домакинство, предава Българска телеграфна агенция. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР