Нови три мача от 25-ия кръг в Първа лига ще

...
Нови три мача от 25-ия кръг в Първа лига ще
Коментари Харесай

ЦСКА стартира серията срещу Ботев Пд с мач от 25-ия кръг на Първа лига

Нови три мача от 25-ия кръг в Първа лига ще се изиграят в неделя. От 12,45 часа Крумовград посреща Пирин Благоевград, в 15,15 стартира дуелът Хебър – Арда. Дербито ЦСКА – Ботев Пд е с начален час 17,45.


Крумовград продължава да впечатлява през втората част от сезона, откакто стартира с 10 точки от 4 мача. Следва домакинство на един от опашкарите, в лицето на Пирин.

Станислав Генчев нееднократно натъртваше, че би трябвало да има неизменност във връзка с представянията и резултатите, без значение на кое място приключи Крумовград в края на сезона. Шансът за седмото място е реален, само че за тази цел ще би трябвало да се печелят точно такива дуели. Пирин сподели слабостите си, откакто не съумя да победи десетима от Хебър като хазаин в предния кръг.

Арда съумя да покаже някакво възкръсване в представянето си в последните два дуела, само че към момента момчетата на Николай Киров не са до дъно безапелационни. Следва подла аудиенция на Хебър.

В дуела против Пирин, макар че играха с човек по-малко в продължение на 70 минути, футболистите на Любо Пенев съумяха да изравнят и да завлечен точка. Това може да даде нужното самочувствие за идния двубой против по-сериозен противник. Арда се изтеза доста против Ботев Враца, само че с малко шанс взе триумфа в добавеното време на мача след вкарана дузпа. Имам обаче известни подозрения, че отборът ще завоюва две следващи визити.

ЦСКА наподобява, че няма да има проблем да е в топ 3, откакто съперниците абдикираха от тази цел. Следва двубой против Ботев Пловдив на " Васил Левски ".

Интересен колорит към този мач е, че тези два противника ще изиграят и два мача за Купата на България по-късно през сезона, тъй че дуелът в този момент ще бъде като генерална подготовка. От тази позиция може и да е обикновено да чакаме, че няма да има цялостно откриване на оръжията, изключително от страна на гостите, които не се борят за нещо толкоз съществено в шампионата. " Червените " имат някакви фантазии за купата, само че те малко по малко се изправят, гледайки солидната форма на Лудогорец.

Пълна стратегия за 25-ия кръг в Първа лига:

Петък, 15 март

Берое – Ботев Враца 2:2

Черно море – ЦСКА 1948 2:1

Събота, 16 март

Славия – Локомотив Пд 1:2

Етър – Левски 0:3

Лудогорец – Локомотив София 6:0

Неделя, 17 март

12:45, Крумовград – Пирин Благоевград

15:15, Хебър – Арда

17:45, ЦСКА – Ботев Пд. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР