Нови три мача от 21-ия кръг на Първа лига ще

...
Нови три мача от 21-ия кръг на Първа лига ще
Коментари Харесай

ЦСКА започва периода си на Националния стадион с домакинство на Ботев Враца

Нови три мача от 21-ия кръг на Първа лига ще се изиграят в неделя, 18 февруари. От 12:45 опашкарят Етър посреща ЦСКА 1948, от 15:15 Локомотив Пловдив има аудиенция на Арда в Кърджали, а от 17:45 ЦСКА е хазаин на Ботев Враца.


" Армейците " стартират своя интервал на Националния стадион, където ще играят домакинските си мачове в идващите няколко години. Причината е идната цялостна реорганизация на стадион " Българка войска ", където се чака напълно скоро да стартира разрушаването на остарялото оборудване. Все още не е ясно какъв брой време ще продължи градежът на новия стадион, само че през идващите най-малко две години " алените " ще домакинстват на " Васил Левски ".

Тимът на Нестор ел Маестро не приключи по добър метод зимния полусезон, откакто записа тъждество със Славия и доста късно загуба от Лудогорец в последните си два мача за състезание. През зимата ЦСКА бе деен на трансферния пазар, като главната смяна е, че отборът размени водещия си нападател Дюкенс Назон с някогашния си голмайстор Фернандо Каранга. С триумф над Ботев Враца " армейците " могат да слагат напрегнат двата отбора пред себе си в класирането Лудогорец и Черно море, които се изправят един против различен в понеделник.

От своя страна Ботев Враца е на предпоследно място в класирането и обезверено се нуждае от точки, като треньорът Христо Янев ще се надява да изненада някогашния си тим на Националния стадион.

Пълна стратегия за 21-ия кръг на Първа лига:

Петък, 16 февруари

Хебър – Локомотив София 0:1

Събота, 17 февруари

Крумовград – Ботев Пловдив 2:1

Славия – Берое 3:0

Пирин – Левски 1:2

Неделя, 18 февруари

12:45, Етър – ЦСКА 1948

15:15, Арда – Локомотив Пловдив

17:45, ЦСКА – Ботев Враца

Понеделник, 19 февруари

16:00, Лудогорец – Черно море. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР