Нови три жертви взеха наркобандите в Марсилия. Трима мъже бяха

...
Нови три жертви взеха наркобандите в Марсилия. Трима мъже бяха
Коментари Харесай

Нови три жертви на наркотрафика в Марсилия са убити с „Калашников“

Нови три жертви взеха наркобандите в Марсилия. Трима мъже бяха убити в следващата битка сред картелите.

Петима души, които преди малко са излезли от нощен клуб в града, към този момент са били в автомобила си, когато са били обстреляни с Калашников, оповестява полицията. Двама от тях съумяват да се спасят. От мястото на престъплението бягат и незнайните нападатели, оповестява Агенция Франс Прес.

Полицията свързва случая с търговията с опиати. С това броят на убийствата, свързани с опиати в Марсилия през тази година, става 21

Последната пукотевица е станала в жилищен регион на втория по величина град във Франция. Колата, пренасяща петимата мъже – всички на към 20 години – е била обстреляна малко откакто са напуснали нощния клуб към 05:00.

Разследващите споделиха на френски медии, че петимата са били известни на полицията и са живели в жилищен комплекс, където наркотрафикът е необятно публикуван.

Кола е открита в пламъци покрай местопроизшествието, което също сочи, че става дума за нахлуване, обвързвано с трафика на опиати, защото

нарушителите постоянно изгарят транспортните си средства, с цел да унищожат доказателства

Регионалният префект Фредерик Камилери сподели пред кореспонденти на мястото на случая, че „ цялата полиция е мобилизирана, с цел да открие причинителите на тези отвратителни закононарушения и да разбие мрежите на трафикантите зад това принуждение “.

Тя добави, че през уикенда служители на реда са иззели оръжия, в това число три автомата Калашников, и са арестували петима души по обвинявания в огнестрелни оръжия, свързани с търговията с опиати.

Миналия месец Камилери и локалният прокурор Доминик Лоранс споделиха, че битките за доходоносните места за разпространяване на опиати в Марсилия се трансформират във „ вендета “.

Етикети: жертвиМарсилиянаркобанди
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР