Нови, шокиращи разкрития за преживяното изнасилване направи Лейди Гага. Още

...
Нови, шокиращи разкрития за преживяното изнасилване направи Лейди Гага. Още
Коментари Харесай

Лейди Гага се разплака: Забременях след изнасилването

Нови, шокиращи разкрития за претърпяното обезчестяване направи Лейди Гага. Още предходната година тя разгласи, че е била жертва на систематичен полов тормоз от страната на музикален продуцент.

Звездата призна, че когато е била на 19 години е била изнасилена от музикален продуцент, чието име по този начин и не уточни, в резултат на което забременява. Звездата направи изповедта си в новия документален филм на принц Хари и Опра Уинфри „ Аз, който ти не виждаш “ (The Me You Can`t See), който е напълно отдаден на казуса с психологичното здраве. В него споделя по какъв начин насилникът я изхвърлил бременна на улицата пред дома й.

" Бях на 19 години и работех в промишлеността. Продуцентът ми сподели: " Съблечи се. " Отказах му. Тръгнах си, след това той ми сподели, че ще изгори всичките ми записи. И той не спря. Постоянно ме молеше да го направя, а аз просто замръзнах. Не помня какво се случи по-късно "

Гага споделя, че първоначално е изпитвала мощна болежка, а по-късно - цялостно изтръпване. В резултат на тези събития звездата получава нервозен срив и изпада в меланхолия. Няколко години по-късно певицата е приета в болница, където получава психиатрична помощ.

" Бях болна няколко седмици. Тогава разбрах, че това беше същата болежка, която изпитах, когато мъжът, който ме изнасили, ме остави бременна. Повръщах и повръщах... непрекъснато "

Певицата призна, че след изнасилването продуцентът я е затворил в звукозаписно студио, където я е държал няколко месеца и я е малтретирал. Лейди Гага добави, че е решила в никакъв случай няма да разкрие името на този продуцент, защото в никакъв случай към този момент не желае да се среща с него очи в очи.

Певицата също призна, че се е самонаранявала, причинявайки си физическа болежка. От думите на звездата излиза наяве, че й е лишило към три години, с цел да откри способи да се оправи с вътрешните си демони. Сега към момента върви по пътя към изцелението и работи върху психоемоционалното си здраве и положение.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР