Нови сглобки все още не се очертават. Все още стои

...
Нови сглобки все още не се очертават. Все още стои
Коментари Харесай

Социологът Добромир Живков: ГЕРБ ще потвърди участието си в сглоб...

Нови сглобки към момента не се обрисуват. Все още стои на дневен ред опцията ГЕРБ и Движение за права и свободи да неодобряват сегашния кабинет и да образуват болшинство, само че с Българска социалистическа партия наподобява малко евентуално. Най-близо до ГЕРБ стоят Възраждане, само че такава коалиция наймалко заради този русофилски детайл, заложен във Възраждане, не наподобява изключително политкоректен в сегашния миг. И по тази причина в действителност не е толкоз евентуално, уточни още той

 

Навсякъде към този момент има кметове, само че не трябва да има еуфория, тъй като тези хора може да са спечелили вота, само че на доста места им следва да завоюват и публичното доверие. Смятам по този начин, тъй като изборната интензивност беше доста ниска, също така има несъразмерна фрагментираност на вота.

Това разяснява пред бТВ Геновева Петрова.

 

Започва да се случва естествено систематизиране на политическата власт освен в София, освен в Народното събрание, само че и в цялата страна, коментира  Живков.

 

Все още нямаме доста безапелационни сигнали за значими промени в ръководството на национални ниво. Имам поради, че по-малко или повече ръководещата формула, която имаме сега, ще се резервира. Възможно е да могат някакви дребни промени да бъдат направени в нея, само че не чакам доста значима смяна, разяснява тя.

 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР